ErvaringenSite

  Ervaringen Glenmuir 1891

  Als u wel eens in het weekeinde op de golfbaan staat dan zult u daar ook de nodige kleding voor in huis hebben. Bij een golf-outfit denkt men vaak aan een poloshirt, een kaki broek en een zonneklep. Maar het aanbod qua kleding voor het spelen van golf is een stuk meer gevarieerd. Maar waar ga je heen als je een nieuwe outfit nodig hebt? Wie verkoopt er kwalitatief goede producten en het liefst voor niet een al te dure prijs? U zult misschien wel eens van de naam Glenmuir 1891 gehoord hebben en misschien op de golfbaan de naam wel eens voorbij zien komen. Maar hoe komt u er nou achter of ze kwalitatieve producten verkopen? Of hoe komt u er achter hoe betrouwbaar de vermelde levertijden op de site zijn? Hier op Ervaringensite.be kunt u lezen wat de ervaringen van andere consument en golfers zijn met betrekking tot het bedrijf Glenmuir 1891. U leest meningen, klachten en tips in de reviews die ze hier hebben achtergelaten. Op basis van onze site bent u in staat een gedegen beeld te krijgen van het bedrijf en haar producten.

  Over Glenmuir 1891

  Zoals de naam al doet vermoeden is het bedrijf Glenmuir 1891 in het jaar achttienhonderdeenennegentig opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Engeland en maakt al jaren golf kleding en golf artikelen van een hoge kwaliteit. Het bedrijf start in eerste instantie als kousen en breiwerk fabriek. Golf werd al snel de belangrijkste pijler binnen het bedrijf en het duurde niet lang voor dat het bedrijf zich volledig ging richtte op het maken van kleding voor clubs en spelers verspreid over het hele land. Door de Jaren lange staat van dienst is men een gerenommeerde naam in de golf wereld geworden. Al meer dan dertig jaar levert Glenmuir 1891 bijvoorbeeld kleding aan de Europese Ryder Cup en is men al jaren sponsor van de Professional Golfers’ Association (PGA).

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Producten & Diensten Glenmuir 1891

  Glenmuir 1891 maakt hoogwaardige golfkleding voor zowel mannen als vrouwen. Ze verkopen truien, shirts, broeken, jassen en diverse golf accessoires allen van hoogwaardige kwaliteit. Bij accessoires kunt u denken aan tassen, beschermhoezen en bijvoorbeeld speciale handdoeken om aan de golftas te hangen. De keuze van materiaal is bij Glenmuir 1891 erg belangrijk men maakt bijvoorbeeld gebruik van materialen als cashmier, merino- en lamswol. In verschillende menu’s kun je op de website het aanbod bekijken en doorzoeken.

  Ervaringen, beoordelingen, klachten en suggesties Glenmuir 1891

  Staat u ieder weekeinde op de golfbaan en heeft u daar geregeld kleding van Glenmuir 1891 aan? Dan horen we graag van u. Heeft u in het verleden ooit een kledingstuk van het bedrijf gehad, maar was u daar niet over te spreken? Ook dan horen we graag van u. Iedereen die in contact is geweest met het bedrijf dan wel haar producten willen we vragen om een review te schrijven. Wanneer andere consument een review van u over Glenmuir 1891 lezen geeft dat hen gelegenheid om een beeld te vormen zonder daar daadwerkelijk eerst geld voor uit te geven. Misschien heeft u klachten over het bedrijf of de kwaliteit van de kleding? Misschien heeft u wel suggesties voor anderen met betrekking tot het bedrijf? Onze dank is groot wanneer u dit in een review op schrijft.

  Glenmuir 1891
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Glenmuir 1891

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Glenmuir 1891 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Glenmuir 1891. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Glenmuir 1891 actief?

  Glenmuir 1891 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Glenmuir 1891 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.