ErvaringenSite

  Ervaringen Glimyu

  Waar moet je terecht als je meer wilt weten over de voorwaarden die een bepaalde online shop gebruikt om producten te verkopen? Wat moet je doen om te weten te komen hoe online shops met klanten omgaan die klachten hebben? Hoe kom je erachter welke kwaliteit de verkochte artikelen hebben? Het antwoord op al deze vragen vind je in reviews die klanten op onze website publiceren. Je hoeft niet langer te twijfelen of een webshop die je niet kent wel te vertrouwen is, lees gewoon aandachtig wat andere klanten erover te zeggen hebben. Dat is vooral van belang als het gaat om producten voor je persoonlijke verzorging zoals huidcrèmes en make-up.

  Over Gimyu

  Gimyu is een Duitse online shop die wordt beheerd door Gion Cosmetics GmbH uit Wiesbaden. Via de site worden schoonheidsproducten op de markt gebracht die door de Koreaanse oprichtster Giyeon Hong-Nellen ontworpen zijn. Het gaat in dit geval om zogenaamde K-beauty producten. K-beauty is de Koreaanse manier van het gebruik van make-up om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien, een vorm die in steeds meer landen aan populariteit wint. Door van haar roots gebruik te maken is Giyeon in staat geweest om diverse producten te lanceren die in veel landen in Europa verkocht worden. Heb je vragen over de producten die Gimyu te bieden heeft? Stuur dan een whatsapp of maak gebruik van het contactformulier op de website.

  How to Start a Business: Online Store Checklist

  De producten van Gimyu

  Bij Gimyu vind je onder andere producten die helpen om je huid te verzorgen. De artikelen worden in diverse verpakkingen geleverd waaronder crèmes en sprays waarmee je jouw huid overdag en 's nachts kunt verzorgen. Je kunt al deze producten apart bestellen of kiezen voor een complete set. De website geeft ook een complete uitleg over hoe en wanneer je de diverse producten kunt gebruiken. Alle aangeboden artikelen zijn vrij van parabenen en andere giftige stoffen, zijn niet getest op dieren en zijn bovendien 100% vegan. Verder biedt Gimyu je blogs die gaan over make-up en aanverwante artikelen. Om de producten uit deze online shop te kunnen bestellen zul je een account aan moeten maken. Zodra je dat gedaan hebt kun je de door jouw gewenste producten afrekenen met Klarna, PayPal, creditcard of ApplePay.

  Reviews over Gimyu

  Laat andere consumenten weten wat jouw ervaring als klant is met de producten uit deze online shop. Hoe je dat kunt doen? Door heel makkelijk een beoordeling over Gimyu op onze website te posten. Waarom je dat zou doen? Om andere klanten die graag meer over deze webshop willen weten een handje te helpen. Je geeft hen aan de hand van jouw ervaring namelijk antwoord op de twijfels die zij nu nog hebben over de producten die Gimyu te bieden heeft. Wacht daarom niet langer en schrijf die review! Het is per slot van rekening tegenwoordig de manier voor klanten om elkaar op de hoogte te houden. Als je ze zelf ook regelmatig leest dan weet je dat je niet achter kunt blijven. Jouw medewerking wordt nu al op prijs gesteld.

  Glimyu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Glimyu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Glimyu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Glimyu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Glimyu actief?

  Glimyu is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Glimyu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.