ErvaringenSite

  Ervaringen Gloeilampgoedkoop

  Wil je graag weten waar je gloeilampen of andere soorten lampen online kunt kopen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Gloeilampgoedkoop. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met dit bedrijf zou willen schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van Gloeilampgoedkoop, en hen helpen beslissen of het voor hen al dan niet de moeite waard is een bestelling te plaatsen bij deze onderneming. Omdat op deze pagina elke review hoe dan ook gepubliceerd wordt, maakt het trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

  Over Gloeilampgoedkoop

  Gloeilampgoedkoop is een Nederlands bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Nijmegen in de provincie Gelderland is gevestigd. De oprichter van deze onderneming, Edward Bartels, had als kleine jongen al een gezonde fascinatie voor de traditionele gloeilamp, die alleen maar groter werd toen hij later eigenaar van de winkel Elektrolite werd. Ook daar kwam hij in aanraking met gloeilampen, en later ook met ledlampen. Enkele jaren hierna richtte Mr. Bartels de webshop Gloeilampgoedkoop op, eerst in Nederland. Het duurde echter niet lang voordat de website vertaald werd naar en geïntroduceerd werd op de Franse en Duitse markt. Doorheen de jaren is de webshop van Gloeilampgoedkoop uitgegroeid tot een succesvolle aanbieder van lampen voor klanten uit alle uithoeken van Europa. De Belgische variant van dit bedrijf werd begin 2015 opgericht, en achter de schermen worden plannen gesmeed om naar nog meer landen uit te breiden.

  MY SUBSCRIBERS DO MY ONLINE SHOP! 😅

  Producten en diensten van Gloeilampgoedkoop

  Bovenaan de website van dit bedrijf kun je een algemene of specifieke term in het zoekvenster ingeven. Dit is vooral handig als je ongeveer een idee hebt van het artikel waarnaar je op zoek bent. Verder kun je ook een van de voorgestelde categorieën aanklikken, zoals Gloeilampen, Halogeen, LED Filament, Led, Smart, TL, Spaar en Toebehoren. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller en doelgerichter door het aanbod kunt navigeren. Volgens de informatie op de site kun je bij Gloeilampgoedkoop rekenen op een levering de volgende dag als je je bestelling voor 20.30 uur plaatst, gratis levering vanaf € 49 en een veilige betaling, direct of achteraf. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice van deze onderneming telefonisch, per e-mail, via chat of WhatsApp bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Gloeilampgoedkoop

  Heb je ooit al een armatuur, kogellamp, staaflamp of een ander artikel via dit bedrijf gekocht? En ben je op zoek naar een online platform waarop je een informatieve review kunt plaatsen? Dan is dit jouw kans, want op deze pagina kun je een uniek verslag van jouw persoonlijke ervaring schrijven. Zo kun je onze klanten bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de producten, en of de klantenservice vlot bereikbaar is indien nodig. En door hier te klikken kun je lezen wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Gloeilampgoedkoop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gloeilampgoedkoop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gloeilampgoedkoop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gloeilampgoedkoop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gloeilampgoedkoop actief?

  Gloeilampgoedkoop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gloeilampgoedkoop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.