Goboo

Alle reviews

Goboo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Goboo

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, kun je terecht in vele winkels. Je kunt de winkelstraat instappen, maar uiteraard ook vanachter je scherm een webshop bezoeken die het apparaat verkoopt dat jij zoekt. Je kunt dan uitkomen bij Goboo.

Voordat je besluit de aankoopknop te beklikken, is het echter verstandig om uit te zoeken waar je jouw bestelling precies plaatst. Het is verstandig om af te vragen: is Goboo betrouwbaar? Dit kun je ontdekken aan de hand van de beoordelingen die Goboo heeft gekregen.

Over Goboo
Goboo Singapore E-commerce Private Ltd. Is een Singaporese webshop die zich richt op de verkoop van specifieke telefoonmerken en smart home producten. Er wordt op de website aangegeven dat de producten direct van de fabriek afkomen, zonder tussenpersonen. Hierdoor kan de prijs laag gehouden worden, zegt de website.

Om een snelle en voorspoedige verzending bij Goboo te waarborgen, gebruikt het bedrijf verschillende warenhuizen over de hele wereld. Ze hebben onder meer logistieke centra in China, Hong Kong en Spanje. Goboo verzendt producten over de hele wereld.

Producten en diensten van Goboo
De website biedt verschillende specifieke merkproducten aan. Zo verkoopt Goboo Mi Phones, verkoopt Goboo Pocophone en verkoopt Goboo Xiaomi phones. Naast telefoons verkoopt de webshop ook smart life producten. Hierbij kan gedacht worden aan earbuds, smart watches, smart camera’s, maar ook aan smart haardrogers, smart tandenborstel, vaccuum robots en air purifiers.

Wanneer je een bestelling plaatst moet je een Goboo account maken. Je kunt niet als guest bestellen. Betaling bij Goboo kan gedaan worden met vele methoden, waaronder PayPal en de bekende creditcards.

Warranty bij Goboo?
Wanneer je toch niet tevreden bent met je product en deze terug wilt sturen naar de website, kun je dit binnen de 14 dagen bedenktijd doen. Hier zitten voorwaarden aan verbonden welke gevonden kunnen worden op de website.

Als je gebruik wilt maken van je garantie, kun je contact met Goboo opnemen via het aftersales en support formulier via jouw account. Er is geen Goboo telephone number beschikbaar om direct contact op te nemen.

Korting bij Goboo?
Veel producten worden weergegeven met een korting bij Goboo. Je kunt dit zien bij de prijs van het product, welke soms met een aantal procent is gedaald na de discount. Ook bestaan er Goboo coupon codes, voor extra korting bij de betaling van je bestelling.

Is Goboo betrouwbaar?
Is Goboo legit? Om te bekijken hoe safe en reliable Goboo is, dien je de reviews van andere gebruikers te bekijken. Zij hebben eventueel te maken gehad met trage verzendingen of lastige garantievoorwaarden en kunnen je er alles over vertellen. De Goboo recensies van anderen geven je daarmee een unieke inkijk in de gang van zaken bij de webshop.

Klachten, complimenten of tips voor Goboo
Ook als jij al een bestelling hebt geplaatst bij de webshop, horen we dit natuurlijk graag van je. Kun je ons details geven over je ervaring van de bestelling? De verzending bij Goboo? Je contact met de Goboo customer service? Alle details zijn welkom, zodat anderen aan de hand van jouw review een completer beeld van de webshop krijgen. Wij danken je voor je tijd!