ErvaringenSite

  Ervaringen Great Little

  Als je zelf kinderen hebt weet je dat je er altijd wel dingen voor zal moeten kopen. Zeker dan als ze hun eigen kamer hebben, dan heb je nood aan allerlei kindermeubilair, speelgoedkasten, enzovoort. Bij Great Little kun je deze zaken online aankopen, dan sturen ze dat op naar je huis. Wil je weten wat andere mensen te zeggen hebben over dit bedrijf, lees dan gauw verder op Ervaringensite en kom te weten hoe dit bedrijf wordt ervaren.

  Over Great Little
  Great Little is een Brits bedrijf dat zich richt op het aanbieden van allerlei kindergerief. Het bedrijf werd opgericht in 1996 door twee ouders. Jaren later, in 2004, werd het bedrijf overgenomen en is sindsdien uitgegroeid tot een erg succesvolle zaak. Great Little heeft een aantal prijzen gewonnen, waaronder “Best Children’s Brand” in 2021 en Feefo’s Trusted Service Award, net als tien keer “Best Children’s Retailer of the Year”. Wil je in contact komen met Great Little, dan kan dat via een contactformulier op de site, per e-mail, met een telefoontje (van 9:00 uur tot 17:00 uur van maandag tot vrijdag) of per post. Je kunt Great Little ook vinden op Facebook, Pinterest en Instagram.

  Producten en diensten van Great Little
  Great Little heeft een webshop waar ouders terecht kunnen voor het aankopen van meubels, speelgoed en andere zaken voor kinderen. Meer specifiek zijn deze producten ingedeeld in de categorieën Nursery (kinderkamer, zowel meubels, accessoires en andere zaken), Storage (opbergen van boeken en voornamelijk speelgoed), Furniture (kasten, tafels, stoelen, banken, noem het maar op), Beds (allerlei soorten bedden, voornamelijk ingedeeld per leeftijd en per constructie, dus enkel/dubbel/ enzovoort), Accessories (decoratie, lampen, tapijten, collecties van zaken die te maken hebben met bepaalde dieren,...) en tot slot Toys (voornamelijk houten speelgoed, zoals een poppenhuis).

  Betalen voor je bestelling kan via een redelijk groot aanbod aan opties, denk aan creditcards zoals American Express, MasterCard, Visa en Discover, net als PayPal, Apple Pay en achteraf betalen met Klarna. Bij elke levering zal je bezorgingskosten moeten betalen, en het duurt minstens een paar dagen voordat je je bestelling binnenkrijgt. Je kunt je altijd inschrijven voor de nieuwsbrief van Great Little, hierdoor zal je nieuws en eventuele promoties ontvangen, net als een automatische deelname aan dagelijkse en maandelijkse prijzenpotten van ongeveer 250 GBP. Op de website kun je ook en blog vinden, net als een koopgids.

  Klachten, complimenten en tips voor Great Little
  Heb je ooit al eens iets gekocht bij Great Little, maar je bent daar niet helemaal tevreden over en je wil dat retourneren, dan kan dat binnen 30 dagen. Dit is gelukkig wel gratis. Waarom ben je trouwens niet tevreden over je aankoop? Was er iets mis met het product, of wil je een klacht neerleggen over de manier van werken van Great Little? Dan kun je dat doen hier op Ervaringensite, want uit jouw beoordeling van dit bedrijf kunnen andere mensen heel wat leren. Ze kunnen dan immers zien dat een klant zoals jij problemen heeft, en dan kunnen ze zich bedenken om hier ook te kopen. Of als je natuurlijk wel tevreden bent kun je uiteraard ook een review achterlaten, want een complimentje is nog zo leuk. Laat je mening horen!

  Onlineshop: 10 Tipps für mehr Umsatz 1/3 [kleine Shops]

  Great Little
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Great Little

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Great Little een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Great Little. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Great Little actief?

  Great Little is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Great Little gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.