Green Bubble

Alle reviews

Green Bubble

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Green Bubble

Bloemen en planten geven kleur en rust aan een interieur of inrichting. Maar bij welke online shop kun je het beste terecht als je zulke producten zoekt? Hoe weet je dat het advies dat je krijgt wel past bij de wensen die je hebt? Andere consumenten kunnen je antwoord geven op de meeste twijfels en vragen die je nu misschien nog hebt. Dat doen zij hun ervaringen te delen in reviews die je voor jouw gemak op deze pagina kunt vinden. In die reviews beschrijven klanten namelijk uitgebreid wat zij de voor- en nadelen vinden van het winkelen bij de diverse online shops. Je krijgt zo een duidelijk overzicht en komt eenvoudig te weten welke shops er als beste gewaardeerd worden. Je vragen en twijfels worden dus beantwoord en je hoeft je geen zorgen te maken of je wel of niet een miskoop zult doen.

Over Green Bubble
Green Bubble in Naaldwijk, Nederland is een bedrijf dat kamerplanten verkoopt en levert aan klanten in Nederland en België. Heb je vragen over de planten die er verkocht worden of zoek je tips over hoe je planten gezond houdt? Stel je vraag dan in de chatfunctie en krijg direct antwoord. Natuurlijk kun je ook ouderwets een e-mailtje sturen of een telefoontje plegen naar de medewerkers van de klantenservice. Green Bubble biedt klanten extra kortingen aan voor degenen die zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Voor acties es promoties wordt er door deze website gebruik gemaakt van de bekende sociale media platforms.

De producten en service van Green Bubble
Green Bubble biedt kamerplanten voor elk interieur en elk situatie. Er zijn diverse soorten kleine, middelgrote en grote kamerplanten te koop net zoals extra grote planten en hangplanten. Een paar voorbeelden van de verschillende soorten die Green Bubble verkoopt zijn bijvoorbeeld paradijsvogelplanten, drakenbloedbomen, bananenplanten en Sansevierias. Om ervoor te zorgen dat de planten in de juiste ondergrond staan heb je hier ook de keuze uit een ruim assortiment potten en manden gemaakt van metaal, kunststof, riet of keramiek. Verder zijn er hier buitenplanten en cadeausets en accessoires te koop. Alle planten worden door het bedrijf zelf geleverd, direct van de kweker naar jouw huis of kantoor. Voor tips over verzorging en onderhoud van de planten kun je de blogs op de site lezen.

Reviews over Green Bubble
Ben jij positief verrast door de service die je als klant kreeg bij Green Bubble, of heb je op- en aanmerkingen over wat er beter kan? Deel jouw ervaring met andere consumenten door jouw beoordeling op onze website te publiceren. Zo kun je in je eigen woorden vertellen wat je hebt meegemaakt en hoe goed de producten van deze online shop je bevallen. Je maakt het op deze manier voor mensen die deze webshop nog niet kennen een stuk makkelijker om te beslissen of zij hier willen shoppen of niet. Door in jouw review duidelijk te beschrijven wat jij vindt van de service, de kwaliteit en de klantvriendelijkheid geef je anderen een blik achter de schermen over de werkwijze van Green Bubble.