ErvaringenSite

  Ervaringen Green Mobile

  Ligt duurzaamheid je nauw aan het hart? Dan zou het aanbod van Green Mobile iets voor jou kunnen zijn. Het is natuurlijk ook perfect mogelijk dat je al een refurbished smartphone bij dit bedrijf hebt gekocht. In dat geval zou het fijn zijn als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een eerlijke review over Green Mobile te schrijven. Een verslag van jouw ervaringen kan andere mensen namelijk helpen te beslissen of de producten en diensten van deze onderneming bij hun persoonlijke wensen en behoeften zouden kunnen passen. Het maakt niet uit of je ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden hoe dan ook alle reviews gepubliceerd.

  Over Green Mobile

  Green Mobile is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Bodegraven en over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg beschikt. Deze onderneming verkoopt opgeknapte smartphones van de merken Apple en Samsung die standaard met 24 maanden garantie worden geleverd. Green Mobile kan deze garantie aanbieden omdat de refurbished smartphones op 24 verschillende punten worden getest en verouderde onderdelen worden vervangen. Hoewel een refurbished smartphone al een eigenaar heeft gehad, zou dit volgens Green Mobile niet betekenen dat het een afdankertje is. Bovendien zouden de door dit bedrijf verkochte smartphones voorzien zijn van de nieuwste software, waardoor de smartphones niet van nieuwe exemplaren te onderscheiden zouden zijn.

  ONLINE SHOP AUFBAUEN - Die 5 wichtigsten Fragen zum Geld verdienen mit einem Onlineshop

  Producten en diensten van Green Mobile

  Het assortiment van Green Mobile bestaat uit Apple, Samsung en accessoires. Verder zijn er ook een aparte pagina waarop verschillende koopjes worden aangeboden en een overzicht van de best verkochte toestellen. Elke zoekopdracht kan verder worden verfijnd op een aantal criteria, waaronder kleur en opslagcapaciteit. Per model kun je meer gedetailleerde informatie lezen over de voor- en nadelen en een video bekijken. Bij Green Mobile zou je profiteren van 100% gratis omruilgarantie, standaard 24 maanden garantie, gratis retourneren in België en Nederland en levering in heel Europa. Als je op de hoogte wilt blijven van de producten en diensten van deze onderneming, kun je je via de website inschrijven op de nieuwsbrief. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je dagelijks tussen 9.00 en 23.00 uur met een medewerker chatten, op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch contact opnemen of de klok rond een e-mail versturen.

  Complimenten, klachten en tips voor Green Mobile

  Ben je al vertrouwd met de concepten duurzaamheid en refurbished smartphones en heb je in het verleden al een aankoop bij Green Mobile gedaan? Indien ja, zou je dan eventueel bereid zijn om een informatieve review over dit bedrijf te schrijven? Zo zouden onze bezoekers graag willen weten of Green Mobile effectief 100% gratis omruilgarantie en 24 maanden standaard garantie biedt, of je probleemloos gratis kunt retourneren in België en Nederland en of de klantenservice je op een vriendelijke en geduldige manier helpt als je vragen of opmerkingen hebt. Wil je weten wat onze bezoekers vinden van een gelijkaardig bedrijf? Op deze pagina lees je alles over Refurbished.nl. Wie weet past het aanbod van deze onderneming beter bij jouw persoonlijke behoeften!

  Green Mobile
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Green Mobile

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Green Mobile een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Green Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Green Mobile actief?

  Green Mobile is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Green Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.