Green Mobile

Alle reviews

Green Mobile

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Green Mobile

Ligt duurzaamheid je nauw aan het hart? Dan zou het aanbod van Green Mobile iets voor jou kunnen zijn. Het is natuurlijk ook perfect mogelijk dat je al een refurbished smartphone bij dit bedrijf hebt gekocht. In dat geval zou het fijn zijn als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een eerlijke review over Green Mobile te schrijven. Een verslag van jouw ervaringen kan andere mensen namelijk helpen te beslissen of de producten en diensten van deze onderneming bij hun persoonlijke wensen en behoeften zouden kunnen passen. Het maakt niet uit of je ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden hoe dan ook alle reviews gepubliceerd. 

Over Green Mobile
Green Mobile is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Bodegraven en over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg beschikt. Deze onderneming verkoopt opgeknapte smartphones van de merken Apple en Samsung die standaard met 24 maanden garantie worden geleverd. Green Mobile kan deze garantie aanbieden omdat de refurbished smartphones op 24 verschillende punten worden getest en verouderde onderdelen worden vervangen. Hoewel een refurbished smartphone al een eigenaar heeft gehad, zou dit volgens Green Mobile niet betekenen dat het een afdankertje is. Bovendien zouden de door dit bedrijf verkochte smartphones voorzien zijn van de nieuwste software, waardoor de smartphones niet van nieuwe exemplaren te onderscheiden zouden zijn.

Producten en diensten van Green Mobile
Het assortiment van Green Mobile bestaat uit Apple, Samsung en accessoires. Verder zijn er ook een aparte pagina waarop verschillende koopjes worden aangeboden en een overzicht van de best verkochte toestellen. Elke zoekopdracht kan verder worden verfijnd op een aantal criteria, waaronder kleur en opslagcapaciteit. Per model kun je meer gedetailleerde informatie lezen over de voor- en nadelen en een video bekijken. Bij Green Mobile zou je profiteren van 100% gratis omruilgarantie, standaard 24 maanden garantie, gratis retourneren in België en Nederland en levering in heel Europa. Als je op de hoogte wilt blijven van de producten en diensten van deze onderneming, kun je je via de website inschrijven op de nieuwsbrief. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je dagelijks tussen 9.00 en 23.00 uur met een medewerker chatten, op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch contact opnemen of de klok rond een e-mail versturen. 

Complimenten, klachten en tips voor Green Mobile
Ben je al vertrouwd met de concepten duurzaamheid en refurbished smartphones en heb je in het verleden al een aankoop bij Green Mobile gedaan? Indien ja, zou je dan eventueel bereid zijn om een informatieve review over dit bedrijf te schrijven? Zo zouden onze bezoekers graag willen weten of Green Mobile effectief 100% gratis omruilgarantie en 24 maanden standaard garantie biedt, of je probleemloos gratis kunt retourneren in België en Nederland en of de klantenservice je op een vriendelijke en geduldige manier helpt als je vragen of opmerkingen hebt. Wil je weten wat onze bezoekers vinden van een gelijkaardig bedrijf? Op deze pagina lees je alles over Refurbished.nl. Wie weet past het aanbod van deze onderneming beter bij jouw persoonlijke behoeften!