ErvaringenSite

  Ervaringen Grooming Lounge

  Door het internet kunnen mannen steeds eenvoudiger verzorgende producten aanschaffen. Vooral in landen als de Verenigde Staten van Amerika is het marktaandeel van dit soort producten groot en er zijn dan ook tal van aanbieders op het internet te vinden. Maar is het veilig om deze producten aan de andere kant van de oceaan te kopen? Wil je meer weten over dit soort online shops? Dan raden we je aan de reviews op onze website te lezen. Deze reviews zijn geschreven door klanten die zulke webshops en hun producten al kennen. Zij delen hun ervaringen om andere klanten zoals jij te wijzen op de manier waarop de verschillende online shops werken. Het helpt je om weloverwogen te besluiten bij welke online winkel jij wilt shoppen.

  Over Grooming Lounge

  Grooming Lounge is een Amerikaanse website die verzorgingsproducten voor mannen verkoopt. Het idee voor de site ontstond in 1999. Oprichter Michael Gilman vond het na jarenlang in de industrie gewerkt te hebben tijd worden voor een eigen merk voor zijn steeds terugkerende klanten. De producten die aangeboden worden zijn onderworpen aan uitvoerige tests voordat ze opgenomen worden in het assortiment. Behalve artikelen van andere producten beschikt het merk ook over een eigen lijn met producten. Je kunt voor vragen over het assortiment gebruik maken van het contactformulier dat op de site te vinden is. Klanten kunnen zich opgeven voor de nieuwsbrief om aanbiedingen en extra kortingen te ontvangen. Voor tips over hoe je bepaalde producten moet gebruiken kun je de blogs lezen die regelmatig op de site geplaatst worden.

  ONLINE SHOP AUFBAUEN - Die 5 wichtigsten Fragen zum Geld verdienen mit einem Onlineshop

  De producten van Grooming Lounge

  De Grooming Lounge biedt mannen een groot assortiment aan producten van bekende en minder bekende merken zoals Acqua di Parma, Molton Brown, Bexter en Biehl's. Aangezien de site mannen alle mogelijke producten voor een goede persoonlijk verzorging wil bieden kun je hier onder ander shoppen voor scheerschuim en mesjes, gezichtscrèmes en maskers en bijvoorbeeld bodylotions en douchegels. Verder zijn er producten om je baard te wassen, verzorgen en gemodelleerd te houden. Je kunt al deze producten direct bestellen en betalen met je PayPal account. Behalve deze manier van betalen kun je ook kiezen voor betaling met je creditcard. Tijdens het bestellen worden de leverkosten duidelijk vermeld.

  Reviews over Grooming Lounge

  Voel jij je als man ook prettig met de producten van deze aanbieder? Of werd je overtuigd door de mooie foto's op de website maar liet de kwaliteit te wensen over? Wij geven iedereen die al eens artikelen besteld heeft bij Grooming Lounge de mogelijkheid om er een review over te schrijven. Deze beoordeling kun je dan geheel gratis op onze website plaatsen zodat je ons helpt om een duidelijk beeld te laten zien van de manier waarop deze online shop met klanten omgaat. Beschrijf bijvoorbeeld jouw ervaring met het bestellen van producten of die manier hoe je behandeld bent toen je een artikel weer terug wilde sturen. Alleen door samen zoveel mogelijk reviews te schrijven en publiceren kunnen we nieuwe klanten wijzen op de voor- en nadelen van de Grooming Lounge.

  Grooming Lounge
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Grooming Lounge

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Grooming Lounge een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Grooming Lounge. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Grooming Lounge actief?

  Grooming Lounge is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Grooming Lounge gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.