ErvaringenSite

  Ervaringen Hairextension

  Ben jij op zoek naar haarproducten zoals hair extensions en pruiken? Maar weet je nog niet precies waar je deze producten wilt kopen? Een voorbeeld van een webshop die deze producten aanbiedt is Hairextensionbuy. Hairextensionbuy is een transnationale onderneming die diverse soorten pruiken en hair extensions verkoopt aan consumenten over de hele wereld. Maar hoe weet je nou of de producten van Hairextension van goede kwaliteit zijn? Wat de levertijd bij Hairextensionbuy is en hoe de klantenservice met jouw vragen over hun producten omgaat? Voor antwoord op deze vragen ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier hebben wij namelijk reviews en beoordelingen van voorgaande klanten verzameld zodat jij kunt lezen over hun ervaringen met Hairextensionbuy. Op die manier kun jij makkelijker beslissen of jij jouw hair extensions ook bij Hairextensionbuy wilt kopen of toch liever naar een andere webshop gaat. Daarnaast vind je nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over Hairextensionbuy

  Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van pruiken en hair extensions in verschillende lengtes, texturen en kleuren. Momenteel heeft het bedrijf kantoren in Hong Kong, India en Canada. Hierdoor kan het bedrijf premium kwaliteit producten aanbieden tegen een redelijke prijs. Tevens beschikt het bedrijf momenteel over twee professionele websites, namelijk www.lacewigsbuy.com en www.hairextensionbuy.com.

  Wanneer jij graag door het bedrijf op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe producten, kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Daarnaast kun je het bedrijf ook volgen op de social media kanalen Instagram en Facebook.

  Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen. Staat het antwoord op je vraag niet op deze pagina? Neem dan contact op met de klantenservice van Hairextensionbuy door een bericht te sturen op de live chat of te bellen naar +1-888-669-4439 (USA, Canada) of 0-808-134-9887 (UK).

  online shop with me!

  De producten van Hairextensionbuy

  Op de webshop van Hairextensionbuy vind je clip in-, tape in en flip in extensions. Daarnaast kun je er ook terecht voor pre bonded- en micro loop hairextensions. In totaal heeft het bedrijf meer dan 5000 hair extensions op voorraad.

  Naast hair extensions biedt het bedrijf ook Remy Human hair pruiken aan.Deze pruiken zijn dan ook gemaakt van echt mensen haar. De hair extensions en pruiken van Hairextensionbuy zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, types, lengtes, gewichten en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit stijl, golvend of krullend haar. Licht blond, zwart, ombre of bruin haar etc.

  Geaccepteerde betaalmogelijkheden Hairextensionbuy

  Op de webshop van Hairextensionbuy kun je betalen met diverse betalingsopties. Zo kun je afrekenen met Creditcard (Mastercard, Visa, American Express, Discover) en met PayPal.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Hairextensionbuy

  Heb jij wel eens hair extensions of een pruik van Hairextensionbuy gekocht? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze webshop. Was jij tevreden met jouw producten van Hairextensionbuy? En wat is jouw ervaring met de klantenservice van het bedrijf? Laat jouw review over Hairextensionbuy achter op ErvaringenSite en help daarmee andere beauty liefhebbers met het aanvullen van hun hair extension- en pruiken verzameling.

  Hairextension
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hairextension

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hairextension een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hairextension. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hairextension actief?

  Hairextension is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hairextension gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.