ErvaringenSite

  Ervaringen Hans Anders

  Bent u op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of een hoortoestel? Lees hier dan de beoordelingen van de klanten van Hans Anders. Een bril of hoortoestel moet ervoor zorgen dat u uw zintuigen zo goed mogelijk kunt gebruiken. Daarnaast geldt voor een bril dat deze natuurlijk ook nog eens naar uw smaak moet zijn, want u loopt er tenslotte in de meeste gevallen iedere dag en de hele dag mee. Daarom is de keuze voor een bril er eentje die u niet zomaar maakt. Een bril moet bij u passen en uw gezicht recht doen. Hier leest u meer informatie over Hans Anders, één van de bekendere opticiens van België.

  Over Hans Anders

  Hans Anders is van oorsprong een opticien, sinds enkele jaren zijn zij ook gespecialiseerd in hoortoestellen.. Tot het begin van de jaren negentig droegen de meeste mensen die een oogafwijking hadden een bril. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw steeg de populariteit van de contactlenzen snel. Steeds meer mensen kiezen ervoor om lenzen te dragen omdat dit meer comfort biedt dan een bril en omdat contactlenzen het uiterlijk niet beïnvloeden. Maar veel mensen die lenzen dragen hebben daarnaast ook een bril. Hans Anders biedt zowel een breed assortiment brillen als diverse soorten contactlenzen zodat zij voor een brede klantenkring een passende oplossing kunnen aanbieden. Daarnaast claimt Hans Anders dat de prijzen bij hen lager zijn dan bij de meeste andere opticiens. Zoals veel winkelbedrijven heeft ook Hans Anders een website waar u de producten kunt kopen zonder dat u een winkel bezoekt. Maar veel mensen willen een bril toch vaak eerst passen voordat ze deze kopen, dus veel mensen kiezen ervoor om voor het uitzoeken van een bril naar de winkel te gaan. Ook goed advies over contactlenzen kunt u alleen krijgen als u een opticien bezoekt. Bij Hans Anders werken optometristen die u goed kunnen adviseren over het dragen van lenzen en audiciens die u alles kunnen vertellen over het juiste hoortoestel.


  Reclames van Hans Anders uit de oude doos

  De keuze voor lenzen of een bril

  Of u voor lenzen of voor een bril kiest is in de eerste plaats natuurlijk een persoonlijke keuze. Sommige mensen vinden het geen enkel probleem om een bril te dragen en kiezen dus voor het gemak van een bril die op ieder gewenst moment op en af gezet kan worden. Een bril heeft wel het nadeel van beslaan als de temperatuur wisselt van koud naar warm en van slecht zicht bij regen of sneeuw. Daarnaast kan een bril vallen en beschadigd raken en ook tijdens het dragen kan schade of slijtage ontstaan. Lenzen zijn comfortabel als u geen problemen ondervindt tijdens het dragen. Als uw ogen de lenzen goed verdragen zijn contactlenzen een prima alternatief. U heeft het voordeel dat uw gehele gezichtsveld wordt aangepast, u kunt niet “langs de lens kijken” en u ondervindt geen hinder van weersomstandigheden. Er bestaan tegenwoordig ook multifocale lenzen waarmee u zowel dichtbij als veraf goed kunt zien. Veel mensen die bijziend zijn krijgen als ze halverwege de 40 zijn ook problemen met de kleine lettertjes. Natuurlijk kunt u dan een leesbril gaan dragen, maar het is dus ook mogelijk om voor lenzen te kiezen met een leesgedeelte. Het dragen van lenzen is wel duurder dan het dragen van een bril. U heeft immers ook vloeistof nodig om de lenzen schoon te maken en om ze ’s nachts in te bewaren. Daarnaast gaan lenzen maar beperkt mee, daglenzen gooit u na een dag dragen weg, wat als voordeel heeft dat er geen vloeistof nodig is, maar ze zijn wel duurder. Maandlenzen kunt u gedurende dertig dagen dragen en bewaart u ’s nachts in speciale vloeistof.

  Klachten

  Op de website wordt niet specifiek informatie gegeven over een klachtenregeling. Wel wordt klanten gewezen op de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen of een contactformulier in te vullen als u ontevreden bent over de service of de geleverde producten. Natuurlijk kunt u hiervoor ook in een winkel van Hans Anders terecht. Als u uw bril, contactlenzen of hoortoestel in een winkel heeft gekocht is het de meest gebruikelijke gang van zaken om naar deze winkel te gaan en uw probleem daar voor te leggen. Als uw klacht niet wordt opgelost kunt u er natuurlijk voor kiezen om schriftelijk te klagen en in uitzonderlijke gevallen rechtsbijstand in te schakelen.

  Bent u een tevreden klant van Hans Anders of heeft u minder positieve ervaringen?

  Wij horen het graag van u. Laat uw mening over Hans Anders achter op de website van ErvaringenSite zodat andere bezoekers deze kunnen lezen en in hun overwegingen mee kunnen nemen bij het kiezen van een opticien. U kunt hier zowel uw mening over de online webshop van Hans Anders achterlaten als over uw ervaringen in één van de winkels van Hans Anders.

  Lees hier beoordelingen van echte klanten van Hans Anders. Zijn hier goede aanbiedingen en de verkopers ervaren, hoe is de service? En wat dekt de verzekering precies?

  Hans Anders
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hans Anders

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hans Anders een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hans Anders. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hans Anders actief?

  Hans Anders is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hans Anders gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.