ErvaringenSite

  Ervaringen Hartog Lucerne

  Je wilt zelf lekker eten, maar je dier wil dat ook. Goed ruwvoer voor paarden en pluimvee is ontzettend belangrijk. Hartog Lucerne heeft daarom wat luzerne en ander ruwvoer ontwikkelt om paarden en pluimvee de winter mee door te helpen. Maar hoe goed zal de kwaliteit van die luzerne nou precies zijn? Zullen paarden die Gras-mix nou echt wel lekker vinden? Zul je lang moeten wachten tot de Hartog Lucerne bezorgservice het ruwvoer of krachtvoer voor je kippen komt bezorgen? En hoe zal de Hartog Lucerne klantenservice ermee omgaan als je een vraag over hun luzerne voor vleeskuikens hebt of er iets mis is met het voer? Alleen veehouders die al eens ruwvoer van Hartog Lucerne hebben geprobeerd kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om te kijken hoeveel zij en hun dieren aan het krachtvoer van Hartog Lucerne hebben. Hun meningen, beoordelingen en cijfers van Hartog Lucerne zullen je laten zien wat je van Hartog Lucerne kunt verwachten.

  Over Hartog Lucerne

  Hartog Lucerne is een veevoerbedrijf wiens historie helemaal terug te voeren is naar 1950 toen Jan Hartog een drogisterij begon ik Abbekerk. In die tijd was het kunstmatig drogen van gras nog in opkomst. Net toen dat een beetje begon te lopen brak in Europa de Tweede Wereldoorlog uit. Deze oorlog bewees toen dat gedroogd gras prima krachtvoer is. Na wat ups en downs heeft Hartog Lucerne toch staande kunnen blijven en is het bedrijf inmiddels overgenomen door Wim, de zoon van Jan. Je kunt in kun winkel terecht voor ruwvoer voor paarden en pluimvee. Lucerne-mix, Gras-mix, Compact Gras en Lucerne-mix Digest zijn een aantal van de meest verkochte luzernes voor paarden. Voor pluimvee zijn er verschillende versies Compact Luzerne. EKO, EASY en ECO EASY zijn hier voorbeelden van. Ondanks dat ruwvoer het belangrijkste is – een paard moet de hele dag door ruwvoer eten om maagzweren te voorkomen – is er soms ook krachtvoer nodig. Hartog Lucerne ontwikkelde de Luzernebrok, Grasbrok en nog verschillende soorten kruidenmixen. Sommige voeding is speciaal aangepast voor sportpaarden, recreatiepaarden of oudere paarden. Ook voor drachtige merries en merries met een veulen aan de voet zijn er speciale soorten krachtvoer en ruwvoer. Hetzelfde geldt voor vleeskuikens of leghennen.


  De geschiedenis van Hartog Lucerne.

  Diensten van Hartog Lucerne

  De luzerne en andere producten kunnen gemakkelijk via de website van Hartog Lucerne besteld worden. De bezorgservice van Hartog Lucerne komt hem dan kun je thuisbezorgen. Voor je iets besteld kun je om voeradvies vragen. Via een aantal vragen over je dier kunnen ze je dan helpen de juiste luzerne te kiezen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Hartog Lucerne

  Voer jij jouw paarden of kippen al luzerne van Hartog Lucerne? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze veevoerleverancier. Is die grasmix wel vullend genoeg voor de maag van je sportpaard? Hoe goed doen je geiten of struisvogels het op de luzerne van Hartog Lucerne? En hoeveel zal de klantenservice van Hartog Lucerne je over het krachtvoer of ruwvoer kunnen vertellen als je een vraag hebt? Laat een Hartog Lucerne review achter en vertel ons wat jouw mening over dit bedrijf is.

  Hartog Lucerne
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hartog Lucerne

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hartog Lucerne een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hartog Lucerne. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hartog Lucerne actief?

  Hartog Lucerne is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hartog Lucerne gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.