Heim Planet

Alle reviews

Heim Planet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten
Autobench.be
1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Heim Planet

Bent u iemand die zoveel mogelijk tijd buiten door wil brengen? Iemand die iedere vakantie kamperend van plek naar plek gaat? Wellicht is het dan interessant voor u om de website van Heim Planet eens te bekijken. Ze claimen dat ze innovatieve producten voor outdoor avonturen verkopen en geven ook nog een levenslange garantie daarop. Dit klinkt natuurlijk fantastisch, maar voor u als consument is dit alles lastig in te schatten vanachter uw computer. Maar goed dat u bij ErvaringenSite kunt achterhalen of dit alles ook zo ervaren wordt door andere mensen. U kunt namelijk op onze site reviews lezen met meningen en bevindingen van consumenten die u voor zijn gegaan en het bedrijf kennen. Met hun informatie bent u in staat om een gedegen beeld van Heim Planet en haar producten te krijgen.

Over Heim Planet
Het bedrijf Heim Planet is in 2010 in Hamburg opgericht. Het bedrijf begon rondom het idee van een opblaasbare tent, die daadwerkelijk in 2011 op de markt kwam. Vanaf die dag is het bedrijf met meerdere innovatieve producten gekomen die te gebruiken zijn voor elke outdoor avontuur. De producten zijn functioneel ontworpen en gemaakt van de hoogwaardige materialen en kwalitatieve technische features. De producten van Heim Planet komen met een levenslange garantie en wanneer een product kapot mocht gaan en er is niets extreems gebeurt, dan zorgt het bedrijf ervoor dat deze vervangen of gerepareerd wordt. Wanneer u uw producten van het bedrijf niet meer gebruikt bieden ze u de optie om via het concept Re-Store uw producten in te leveren. Afhankelijk van de conditie van het product ontvangt u dan tien of twintig procent terug van de nieuwwaarde. Deze producten zullen vervolgens na eventuele reparaties weer een tweede leven krijgen. Dit alles ten gunste van het milieu, het besparen van materiaal en geld. Heim Planet maakt met haar bedrijf tevens deel uit van de 1% For The Planet gemeenschap. Een procent van de omzet gaat naar goede doelen, die zich inzetten voor een beter milieu.

Producten en diensten Heim Planet
Heim Planet biedt op haar site tenten, tassen, kleding en accessoires. Zowel in de gebruikte materialen als in haar ontwerpen wil Heim Planet steeds innovatief zijn. De producten combineren ontwerp en functionaliteit waarmee ze zoals ze zelf zeggen betekenis geven aan de term “Modern Outdoor”. Heim Planet heeft verschillende opblaasbare tenten in het assortiment zitten, met ieder een eigen vorm en formaat. Tevens bieden ze diverse dekzeilen die met stokken en touwen geleverd worden. Onder de noemer tassen verkoopt Heim Planet zowel grote rugtassen om mee op reis te gaan, maar ook kleinere tassen om bijvoorbeeld dagelijks woon-werk verkeer mee te ondernemen. Als het gaat om kleding dan verkoopt men met name T-shirts, truien, mutsen en petten. Bij accessoires zijn het met name producten van andere merken die ze aanbieden. Producten die ze niet zelf maken, maar niet kunnen ontbreken op iedere outdoor avontuur.

Ervaringen, mening, klachten, review Heim Planet
Wanneer u reeds bekend bent met het bedrijf Heim Planet, dan horen we graag van u! We willen u dan vragen om alstublieft een review te schrijven en daarmee ons inzicht te geven in uw ervaringen en mening met betrekking tot het bedrijf. Misschien heeft u wel klachten over Heim Planet. Ook dan horen we u graag en met name hoe het bedrijf zelf hier mee omging. Uw gedane moeite helpt anderen in een keuze te maken om al dan niet zaken te doen met Heim Planet, daarvoor op voorhand dank!