ErvaringenSite

  Ervaringen helsa Shop

  Bent op zoek naar een nieuw type mondkapje? Heeft u er al meerdere uitgeprobeerd en bent u nog steeds niet tevreden met de verschillende varianten die tot nu toe gedragen hebt? Wellicht dat u voor uw volgende aankoop eens kan kijken op de website van Helsa Shop. Ze claimen jaren lange ervaring te hebben op het gebied van textiel en luchtzuivering en dat dit terug te zien is hun producten op het gebied van luchtverfrissers en mondkapjes. Maar voor u als consument is dat vanachter uw computer lastig te bepalen, of dat wat een bedrijf claimt ook daadwerkelijk in de praktijk zo is. Is Helsa Shop betrouwbaar? Hoe zit het met de kwaliteit van de producten? Komen ze gemaakte afspraken na? Antwoorden op deze vragen en nog meer informatie met betrekking tot Helsa Shop leest u hier op ErvaringenSite. Consumenten die bekent zijn met het bedrijf delen met u hun ervaringen en meningen waarop u met een gerust hart uw conclusies kan trekken als het gaat om hetgeen u van Helsa Shop kan verwachten.

  Over Helsa Shop

  Het bedrijf Helsa is opgericht in 1947 door Helmut Sandler toen hij voor het eerst op de naaimachine van zijn grootmoeder een schoudervulling maakte. Vanaf die dag zijn ze marktleider geworden op dit gebied. Naast de productie van kleine textiel componenten zijn ze zich na een aantal jaren tevens gaan richten op de productie van actieve koolstof- en fijnstof filters voor luchtzuivering. De expertise van de twee gebieden zorgt voor unieke toepassingen en de Helsa Shop verkoopt producten waar deze combinatie samen komt. Zo verkoopt men diverse mondkapjes, die eerst met name bedoeld ware voor de Aziatische markt en dan met name voor mensen die in de vervuilde steden leefde. Gezien de ontwikkelingen in de wereld gaan de producten van Helsa Shop over de gehele wereld. Het bedrijf is continu bezig met het ontwikkelen van bestaande en nieuwe producten. Onder de naam Captain Sorb hebben ze een aantal producten op de markt gebracht waar de expertise met betrekking tot lucht zuivering in praktische producten wordt toegepast.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Producten en Diensten Helsa Shop

  Kijkend naar de producten van Helsa Shop dan zien we een onderverdeling in Captain Sorb producten en diverse mondkapjes. Captain Sorb betreft producten als kledinghoezen, schoenen- en waszakken die geuren verwijdert uit hetgeen u er in stopt. Dit kan zowel thuis als op reis en gebeurt zonder enige chemicaliën. Ook hebben ze onder de noemer Captain Sorb een koelkast filter die eveneens met actieve koolstof- en fijnstof filters werkt waardoor nare geurtjes opgenomen worden. De mondkapjes van Helsa Shop zijn qua ontwerp verschillend echter de werking van de diverse types is hetzelfde. Door de filters worden de dragers van de mondkapjes beschermt tegen eventuele luchtverontreiniging en aerosolen bij het hoesten, niezen en / of spreken. Tevens worden ze in beperkte mate tegen ongewenst inademen van deeltjes uit de omgevingslucht. De producten op de website kunnen gesorteerd worden op prijs, op populariteit, op alfabet en op datum van productie. U kunt dan bijvoorbeeld in een oogopslag zien welke mondkapjes er nieuw zijn. Wanneer u producten besteld bij Helsa Shop dient u rekening te houden met eventuele verzendkosten die er nog bij komen kijken.

  Ervaringen, mening, review Helsa Shop

  Heeft u misschien een mondkapje via Helsa Shop besteld? Of heeft u wellicht uw hele koffer vol met zakken en hoezen van Captain Sorb? Heeft u in het verleden een mondkapje van het bedrijf gedragen, maar vond u het niet fijn zitten? In alle gevallen dat u bekend bent met Helsa Shop en haar producten dan horen we u graag. We willen u vragen om een eerlijk review te schrijven en daarin ons te vertellen over uw ervaringen met het bedrijf en uw mening over haar producten. Wellicht heeft u klachten en ook dan zijn we benieuwd naar uw verhaal. U stelt ons van ErvaringenSite mede in staat om een betrouwbaar beeld van bedrijven te schetsen. Daarvoor bij voorbaat dank voor uw genomen moeite.

  helsa Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over helsa Shop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is helsa Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over helsa Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is helsa Shop actief?

  helsa Shop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van helsa Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.