ErvaringenSite

  Ervaringen Het Cosmeticahuis

  Je huid heeft een goede verzorging nodig om zo lang mogelijk jong en vitaal te blijven. Het feit is echter dat niet alle huidverzorging even zacht en goed voor je huid is. Wie weet heeft Het Cosmeticahuis wel wat huidverzorgingsproducten en andere cosmetica voor je. Maar zal je huid nou echt zachter, stralender en jonger worden met hun gezichtscrème? Zal je handcrème kloven en gebarsten knokkels wel kunnen voorkomen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Het Cosmeticahuis je parfum of supplementen thuis komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van Het Cosmeticahuis reageren op vragen en problemen die je misschien tegenkomt? Je kunt alleen aan antwoorden op deze vragen komen via echte klanten van Het Cosmeticahuis. Lees hun reviews om te zien of deze klanten nou echt baat hadden bij de producten van deze cosmeticawinkel. Hun cijfers, ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien wat je nou echt van Het Cosmeticahuis kunt verwachten.

  Over Het Cosmeticahuis

  Het Cosmeticahuis is een winkel voor cosmetica en andere persoonlijke verzorging. Ze beteren dat iedereen die graag voor de dag wil komen of te kampen heeft met huidproblemen zijn of haar cosmetica online koopt. Je kunt bij hen dan ook veel cosmeticaproducten vinden en deze online bestellen. Er is een afdeling gezichtsverzorging waarin allemaal producten voor de verzorging van je gezicht tentoon worden gesteld. Er is natuurlijk gezichtscrème zoals dagcrème, nachtcrème, oogcrème, zonnebrandcrème en anti aging crème. Ook is er gezichtslotion zoals emulsie, spray en topic. Verder is er nog reinigsinggel, olie, peeling, gezichtsmarkers, lipbalsems, serums en nog veel meer. Sommige producten zijn bedoeld voor een normale huid terwijl er ook producten zijn voor een droge huid, vette huid, veeleisende huid of gevoelige huid. Ook aan mensen met bepaalde huidproblemen is gedacht. Er zijn producten speciaal gericht op littekens, rosacea, brandwonden, acne, pigmentate en andere huidproblemen. In hun categorie huidverzorging vind je bodylotion, body cream, ontharingscrème, voetencrème, supplementen, parfum, body scrub, badproducten, handcrème enzovoort. Mocht je het belangrijk vinden dat je product natuurlijk is, dan hebben ze dit speciaal voor je gerangschikt. Er is namelijk een selectie natuurlijke huidverzorging met alleen maar producten op natuurlijke basis. En als laatste heb je dan nog een assortiment tanning voor als je graag een kleurtje wilt hebben.


  IMAGINE Skincare, één van de merken die je bij Het Cosmeticahuis kunt tegenkomen,

  Diensten van Het Cosmeticahuis

  De huidverzorging en andere cosmetica van Het Cosmeticahuis is gewoon online te bestellen. Er is een speciale Het Cosmeticahuis bezorgservice om de handcrème of douchegel naar je op te sturen. Verder heeft Het Cosmeticahuis nog een eigen klantenservice om je bij te staan als je wat advies of assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Het Cosmeticahuis

  Heb jij al eens cosmetica besteld bij Het Cosmeticahuis? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze cosmeticawinkel. Hoe goed helpt die anti aging crème nou eigenlijk tegen de tekenen van het ouder worden? Werd je huid door hun body scrub of bodylotion lekker schoon? Duurde het lang voor je gezichtsmasker door de bezorgservice van Het Cosmeticahuis werd bezorgd? En hoe ging de klantenservice van Het Cosmeticahuis om met jouw klacht of vraag? Schrijf je eigen Het Cosmeticahuis review en laat ons weten wat jouw mening over deze online cosmeticawinkel nou echt is.

  Het Cosmeticahuis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Het Cosmeticahuis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Het Cosmeticahuis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Het Cosmeticahuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Het Cosmeticahuis actief?

  Het Cosmeticahuis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Het Cosmeticahuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.