ErvaringenSite

  Ervaringen Hiphop Bling

  Ben jij gek op hiphop sieraden en ben je nog op zoek naar een webshop om jouw sieraden op te bestellen? Misschien kun je dan eens een kijkje nemen op de webshop van Hiphop Bling. HipHopBling.com is namelijk een sieradengroothandel en -retailer in het hiphop sieraden segment. Wil jij graag meer weten over Hiphop Bling? Bijvoorbeeld wat de kwaliteit van de sieraden van Hiphop bling is? Wat je van de klantenservice van het bedrijf kunt verwachten? En hoe lang het duurt voordat je je bestelling van Hiphop Bling in huis hebt? Dan ben je hier bij ErvaringenSite aan het juiste adres! Op deze pagina hebben wij namelijk reviews en beoordelingen over Hiphop Bling geschreven door voorgaande klanten voor jou op een rijtje gezet, zodat jij alvast een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over Hiphop Bling

  Hiphop Bling heeft ruim 20 jaar ervaring in het hiphop sieraden segment. De doelgroepen waar het bedrijf zich op focust zijn consumenten en hiphopgerelateerde retailers over de hele wereld. HipHop Bling is in de jaren '90 gestart in een kleine kamer en tegenwoordig beschikt het bedrijf over een magazijn van 25.000 vierkante meter in Columbia. Bovendien luidt de missie van het bedrijf als volgt: "De beste sieraden ter wereld vinden en deze tegen de laagst mogelijke prijzen verkopen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of de service."

  Wanneer je graag op de hoogte gehouden wilt worden door het bedrijf, kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Daarnaast kun je de social media kanalen van het bedrijf op Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube volgen. Heb je een vraag voor Hiphop Bling? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina raadplegen of contact opnemen met het bedrijf door het contactformulier op de website in te vullen.

  Shop Online At Sephora With Me!

  De producten van Hiphop Bling

  Hiphop Bling verkoopt o.a. kettingen, oorbellen, ringen en armbanden van goud, zilver en diamant voor zowel dames als heren. Je kunt ook bij Hiphop Bling terecht voor grillz en diverse soorten horloges. Denk aan touchscreen horloges, diamanten horloges, smart watches en luxe hip hop horloges.

  Hiphop Bling houdt op haar webshop ook verschillende blogpagina's bij over hiphop fashion en de hiphop wereld in het algemeen.

  Verzendmethoden en levertijd van Hiphop Bling

  Wanneer je jouw bestelling van Hiphop Bling naar België of Nederland wilt laten verzenden, zullen de verzendkosten tussen de $20-$80 liggen. Bovendien kun je je bestelling tussen de 6-25 werkdagen thuis verwachten.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Hiphop Bling

  Heb jij wel eens een gouden ketting of grill bij Hiphop Bling besteld? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met jouw producten van Hiphop Bling? Wat is de kwaliteit van de sieraden van Hiphop Bling? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Hiphop Bling ervaren? Laat jouw review over Hiphop Bling achter op deze pagina en help daarmee andere hiphop liefhebbers met het vinden van hun sieraden!

  Hiphop Bling
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hiphop Bling

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hiphop Bling een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hiphop Bling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hiphop Bling actief?

  Hiphop Bling is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hiphop Bling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.