ErvaringenSite

  Ervaringen Hoerbert

  Kinderen van tegenwoordig zitten teveel voor een beeld scherm. Je hoort deze zin vaak vallen in gesprekken over het opvoeden van kinderen. Vroeger speelde men meer buiten en nu zit men alleen nog maar voor de tv of op de bank met een mobiele telefoon in de hand. Vooral als het gaat om erg jonge kinderen kan dat de ontwikkeling van het kind in de weg staan. Als je zelf kinderen hebt weet je dat het vaak een erg makkelijk oplossing is om je kind te vermaken met een tv, maar aan de andere kant weet je ook dat dat zeker niet altijd goed voor je kind is. Gelukkig zijn er nog altijd oplossing te vinden die leuk zijn voor je kind en ook nog eens leerzaam zijn. Hoerbert heeft een mp3-speler ontworpen speciaal voor kinderen. Op basis van ontwerp en gebruiksgemak claimen ze een zeer geschikt apparaat gemaakt te hebben voor kinderen. Maar is dat ook daadwerkelijk zo? Ben je benieuwd wat mensen van de Hoerbert vinden? Dan zit je hier op de site goed. Belgen die hun mening over dit product geven kun je hier vinden. Ervaringen, meningen en tips worden hier gedeeld en geven jou als consument eerlijke informatie over een bepaald product en bedrijf. Echte mensen laten hier een echt review achter.

  Over Hoerbert

  Rainer Brang is de uitvinder en ontwerper van de Hoerbert. In 2011 kwam hij met de Hoebert op de markt. Een MP3 speler speciaal ontwikkelt voor kinderen. De Hoerbert wordt alleen maar geproduceerd door Winzki. Het bedrijf levert online in principe over heel Europa.

  buying my dream wardrobe for sping/summer! online shop with me :)

  Producten van Hoerbert

  De naam van het bedrijf is ook tevens het product, de Hoerbert. Een houten MP3-speler voor kinderen ouder dan 2 jaar oud. Het ontwerp product is ontworpen met de motoriek van een kind in het achterhoofd. De bediening is eenvoudig. Er zit naast een aan en uit knop en een volume knop, nog 11 andere knoppen. De 11 knoppen zitten op de voorkant van het apparaat. Negen daar van zijn erg kleurrijk en bedienen verschillende voor geprogrammeerde afspeellijsten en dan zijn er nog twee onderste knoppen die de mogelijkheid bieden om door de lijsten heen te springen. De afspeellijsten kunnen middels memory-cards verwisseld worden en zijn ook los te bestellen. Per memory-card zijn verschillende thema’s en leeftijdsgroepen te kiezen. De Hoerbert is 24 x 7 x 8 centimeter en werkt op vier AA-batterijen. Het is zo gebouwd dat het tegen een stootje moet kunnen, of te wel het is kindbestendig.

  Uw mening over Hoerbert

  Heeft uw kind een Hoerbert of heeft u er ooit een iemand kado gegeven? Heeft uw kind er mee gespeeld op het kinderdagverblijf? Heeft u er ooit een in huis gehad of heeft u een reden waarom u er nooit in huis zou halen voor uw kind? We horen erg graag van u hier op onze site. Bij Ervaringensite.be vindt u ervaringen en meningen van andere Belgen die dit opgeschreven hebben in reviews. We willen jou vragen om hier een bijdrage aan te leveren en ook hier iets achter te laten. Daarmee helpt u niet alleen andere consument, maar houdt u ook Hoerbert als bedrijf scherp.

  Hoerbert
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hoerbert

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hoerbert een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hoerbert. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hoerbert actief?

  Hoerbert is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hoerbert gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.