ErvaringenSite

  Ervaringen Home8 Alarm

  Je moet er toch niet aan denken dat er ingebroken wordt, en iemand er vandoor gaat met je kostbare spulletjes? Je kunt daarom je huis beveiligen met diverse alarmsystemen en dergelijke, er is genoeg op de markt. Daarnaast kun je nog rookmelders en koolmonoxidemelders aanschaffen voor jouw eigen extra zekerheid. Bij Home8 Alarm zit dit alles in één systeem. Wat zijn de ervaringen met dit systeem? Is het echt zo gemakkelijk te installeren als zij beweren en is het product zijn prijs waard? De mening over deze dingen kun je hier teruglezen op ErvaringenSite, hét onafhankelijke consumentenplatform waar ook jij je mening over verschillende bedrijven, producten, diensten etc. kunt delen.

  Over Home8 Alarm

  Home8 heeft een compleet assortiment alarmsystemen, domotica en camerasystemen. Home8 richt zich voornamelijk op retailkanalen in consumentenelektronica, hardware, doe-het-zelf, en IT/mobiele accessoires. Home 8 beschikt over een eigen technische dienst. Zij hebben ook een fysieke winkel in Papendrecht waar je de producten zelf kunt uitproberen en desgewenst direct mee kunt nemen. Hierbij kun je contant, via pin of met Mastercard of Visa afrekenen. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.


  Beelden van een brutale inbraak in Kerkrade. Goed dat daar camera's hingen!

  Diensten

  Home8 Alarm zorgt voor een beveiliging van je huis met beeldverificatie zodat een vals alarm voorkomen wordt. Het systeem registreert bij beweging of detectie altijd een video van dertig seconden en verstuurt een bericht naar de app. Deze video kan dan met één klik doorgestuurd worden naar de meldkamer of politie. Deze melding krijgt dan de hoogste prioriteit. Dankzij de Plug and Play techniek is het systeem binnen een paar minuten geïnstalleerd. Het systeem integreert alle sensoren, camera’s en data in een app die zowel voor Android, iOs als Windows phones beschikbaar is, zodat alle informatie direct kan worden gecontroleerd. Het Home8 Alarm is een compleet en slim alarmsysteem dat je ook beschermt tegen koolmonoxidevergiftiging, brand en waterschade. Daarvoor is geen maandelijks abonnement nodig. Er zijn starterkits voor dit alarmsysteem beschikbaar voor de volgende doelen:

  • Beveiliging
  • Veiligheid
  • Mini Cube HD Camera
  • Twist HD Camera
  • Ouderenzorg
  • Medicatie Herinnering
  • Medicatie Signalering
  • Home Control

  Naast dit Home8 Alarm alarmsysteem dat in verschillende starterssets beschikbaar is, kun je deze verder uitbreiden met een extra camera of andere losse uitbreidingen op het gebied van gezondheid, veiligheid, zorg, garagedeur openers, etc. Zoals een paniekknop voor ouderen of kinderen, wanneer deze wordt ingedrukt wordt naar alle op het alarmsysteem aangemelde gebruikers een melding gestuurd. Of een deur-/raamsensor die zodra er een gesloten raam of deur geopend wordt, de sensor activeert en een alarm naar het hoofdpaneel verstuurd, waarbij de camera’s automatisch gaan opnemen.

  Klachten

  Wanneer je een probleem hebt met het alarmsysteem, dan kun je contact opnemen met Home8 Alarm door te bellen naar (078) 64 164 10, dit nummer is op maandag t/m vrijdag te bereiken tussen 08.30 en 21.00 uur. of een mail te sturen naar de klantenservice: support@home8alarm.nl. Wanneer je hulp nodig hebt bij de keuze voor het juiste alarm dan kun je contact opnemen met hetzelfde telefoonnummer of mailen naar verkoop@home8alarm.nl.

  Spannende verhalen van klanten met een Home8 Alarm! Zijn zij door het beveilingssysteem behoed voor een ramp? Hoe goed werkt Home8? Lees de reviews!

  Home8 Alarm
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Home8 Alarm

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Home8 Alarm een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Home8 Alarm. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Home8 Alarm actief?

  Home8 Alarm is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Home8 Alarm gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.