Honeylove

Alle reviews

Honeylove

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Manfield
4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Sarenza
7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

Honeylove

Ben jij op zoek naar een webshop die comfortabele shapewear van hoge kwaliteit in diverse soorten en maten verkoopt? Dan is het aan te raden om eens een kijkje te nemen op de webshop van Honeylove. Honeylove is opgericht door Betsie Larkin met het doel om comfortabele en modieuze kleding op de markt te brengen die vrouwen met welke maat dan ook zelfverzekerd laat voelen. Honeylove moedigt vrouwen aan om maatschappelijke verwachtingen los te laten en zichzelf te laten zien en horen. Maar hoe kom je er nou achter of de kwaliteit van de producten van Honeylove goed genoeg is? Welke levertijden het bedrijf aanhoudt? En wat je van de klantenservice van Honeylove kunt verwachten? Geen probleem! Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk informatie, reviews en beoordelingen over het bedrijf, zodat jij alvast een eerste indruk van het bedrijf op kunt doen en uiteindelijk gemakkelijker kunt beslissen of jij ook een bestelling op de webshop van Honeylove wilt plaatsen of toch nog even verder wilt kijken. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews over andere bedrijven in diverse sectoren. 

Over Honeylove
Betsie Larkin, de oprichtster van Honeylove, tourde jarenlang de wereld rond als zangeres. Ze zocht naar shapewear waarmee ze zich zelfverzekerd kon voelen op het podium, maar elk product dat ze probeerde rolde naar beneden, had geen structuur of was oncomfortabel. Na een tijdje besloot ze haar eigen shapewear te creëren en daarmee werd Honeylove geboren.

Vandaag de dag biedt Honeylove niet alleen maar shapewear aan, maar is het assortiment uitgebreid met diverse producten. Honeylove probeert haar kwaliteit te garanderen door elk kledingstuk dat door het team van Honeylove is ontworpen door echte vrouwen te laten testen. Bovendien streeft Honeylove ernaar om verpakkingsafval te verminderen en duurzame kleding te produceren die lang meegaat. 

Wil jij graag door Honeylove op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube volgen. Heb jij vragen voor Honeylove? Neem dan eens een kijkje op de veelgestelde vragen pagina op de website of neem contact op met de klantenservice van Honeylove door het online contactformulier op de website in te vullen.

De producten van Honeylove
Het assortiment van Honeylove is onderverdeeld in de categorieën sculptwear, tops, bras, bodysuits en underwear. In de eerste categorie vind je diverse soorten corrigerend ondergoed en in de tweede categorie vind je comfortabele en flatterende tops. Daarnaast vind je bij Honeylove ook diverse soorten beha's, waaronder de Silhouette Bra, de Crossover Bra en de V-Neck Bra. Ten slotte verkoopt Honeylove nog bodysuits en ondergoed.

Honeylove maatvoering
Wat ook handig kan zijn is dat je op de webshop van Honeylove een tool hebt om jouw eigen maat mee te vinden. De tool legt namelijk stap voor stap uit wat je precies moet meten en hoe je dit precies moet doen en uiteindelijk krijg je dan jouw geschikte maat voor de producten van Honeylove te zien. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Honeylove
Heb jij wel eens ondergoed of tops op de webshop van Honeylove besteld? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met jouw producten van Honeylove? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Honeylove ervaren? Laat jouw review over Honeylove achter op deze pagina.