Horsefeathers

Alle reviews

Horsefeathers

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Horsefeathers

Wintersport: met het zonnetje dat glimt in de sneeuw en een lichte bries door je jas de berg afglijden op je ski’s of snowboard. Voor sommigen is het de mooiste week van het jaar. Je moet jezelf echter wel goed voorbereiden voor je de piste op gaat, het kan er immers koud en nat zijn. In jouw zoektocht naar de juiste outdoor- en wintersportkleding, kun je terecht zijn gekomen op de online winkel Horsefeathers.

Voordat je jouw snowwear gaat bestellen, kan het echter wel verstandig zijn om even te onderzoek te doen. Is Horsefeathers a good brand? Haal je met de kleding van Horsefeathers quality in huis? Blijft je Horsefeathers snowboard pants goed droog als je even gaat zitten? Deze en andere vragen kun je beantwoorden door te lezen wat andere mensen over het merk zeggen. Lees daarom snel welke reviews Horsefeathers krijgt op ErvaringenSite, zodat je goed beslagen ten ijs kan komen.

Over Horsefeathers
Horsefeathers is een kledingmerk dat in 1993 is gestart met de verkoop van haar eerste kledinglijn. Het merk werd gestart door een aantal Canadese en Tsjechische snowboardenthousiastelingen die al sinds 1989 de piste af gaan, zo lezen we op de website. De eerste line-up bestond uit 50 Horsefeathers t-shirts en 200 stickers. De hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich nog altijd in de stad waar het is opgericht: Pilšen, Tsjechië.

Horsefeathers betekent overigens ‘nonsense’ of ‘onzin’. Het is een uitspraak die in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw populair was. Er is ook een film genaamd ‘Horsefeathers’ en de term werd vaak gebruikt werd door de oma van één van de oprichters van het bedrijf.

Producten en diensten van Horsefeathers
Hierboven gaven we al aan dat het merk haar wortels heeft in de snowboard- en andere wintersport. Tegenwoordig verkoopt de website echter ook kleding voor andere situaties. In de categorieën vinden we bijvoorbeeld dat er Horsefeathers streetwear is, kleding voor op de fiets en outdoor in het algemeen, beachwear en accessories. Bij de laatste kan bijvoorbeeld gedacht worden aan Horsefeathers beanies of boxershorts.

Horsefeathers verzendt haar producten ook naar Nederland en België. Standaard verzending kost €9,90. Express shipping kost €21,90. Bestellingen van meer dan €60 krijgen een gratis verzending. 

Er is ook een Horsefeathers Instagram, Facebook en Youtube account. Hier kun je de laatste ontwikkelingen rondom het merk volgen: nieuwe line-ups, milestones en andere weetjes worden gedeeld via de social media platforms.

Klimaat en mensenrechten: is Horsefeathers een goed merk?
Op de website lezen we dat Horsefeathers zich al enige tijd bezig houdt met het klimaat en mensenrechten. De streetwear van het merk wordt geproduceerd in Europa. Dit zou ook CO2-uitstoot tegengaan omdat er minder getransporteerd hoeft te worden. Outerwear wordt gemaakt in Azië. We lezen dat de co-founder van het bedrijf echter regelmatig de fabrieken langsgaat, en dat het merk enkel met fabrieken werkt die WRAP en Bluesign gecertificeerd zijn.

Kun je bij Horsefeathers korting krijgen?
Wanneer je jouw Horsefeathers bestelling afrekent, kun je een kortingscode invoeren. Met een dergelijke voucher kun je extra korting krijgen op je bestelling. Ook kun je bij Horsefeathers regelmatig kortingen krijgen op bepaalde producten in de uitverkoop. Houdt hiervoor de website in de gaten of schrijf je in voor de Horsefeathers Newsletter.

Klachten, complimenten of tips voor Horsefeathers
Wanneer jij al eens producten hebt besteld bij Horsefeathers, horen we graag jouw ervaring. Door een beoordeling te geven aan de kwaliteit van Horsefeathers, help je anderen met het vinden van de beste outerwear kleding. Bedankt voor je tijd!