Huckberry

Alle reviews

Huckberry

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Huckberry

Tegenwoordig is alles online te vinden. Nog altijd breidt het aanbod aan online webshops en online kopers zich sterk uit. Bijna alle merken hebben tegenwoordig wel een online versie van hun winkel om zodoende hun producten over de hele wereld aan de man te kunnen brengen. Zo ook Huckberry, verkoper van outdoor gear en kleding.

Voordat je producten besteld bij een nieuwe verkoper, wil je wel weten wat je in huis haalt. Is Huckberry kwalitatief? Is Huckberry ethical? Het zijn allemaal vragen die wellicht bij je opkomen. Er zijn verschillende manieren hoe dit onderzocht wordt, en het bekijken van de beoordelingen van de webshop is hier een belangrijk onderdeel van. Die vind je bij ErvaringenSite, wacht daarom niet langer en ga op onderzoek uit!

Over Huckberry
Huckberry is meer dan tien jaar geleden opgericht door de Andy Forch en Richard Greiner. De twee vrienden uit San Fransisco waren op zoek naar een merk dat zich richt op mensen die van outdoor avonturen houden maar wel in de stad wonen. Toen ze dat niet konden vinden richtten ze Huckberry op, aldus de website. Het bedrijf heeft geen fysieke winkels, maar Huckeberry locations kun je wel vinden in onder meer Texas, California en Ohio. Dit zijn dan kantoren van het bedrijf.

Sinds de oprichting van het bedrijf, is het outdoor merk gegroeid met behulp van moderne technieken op het gebied van e-commerce. Inmiddels verkoopt het bedrijf een scala aan producten op het gebied van outdoor avonturen: van Huckberry pants tot Huckberry jackets en van pannen en tot messen. Ook kun je, naast clothing, Huckberry buitenmeubels en andere spullen voor rond je huis kopen.

Producten van Huckberry
Hierboven hebben we al kort samengevat voor welke producten je terecht kunt bij Huckberry. Het is lastig samen te vatten in één zin, maar de meeste producten haken in ieder geval aan op het outdoor thema van de webshop. Wanneer je de hoofdpagina van de website bezoekt, kun je kiezen uit een aantal categoriën, waaronder clothing, footwear, everyday carry en gear. Ook is er een speciale categorie waar je Huckberry gifts kunt vinden, voor verschillende prijscategorieën.

Huckberry: Made is USA
Door de uitstraling kan het wellicht doen overkomen dat de producten in de Verenigde Staten zijn gemaakt. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Wel heeft de online shop een speciale pagina waarop alle producten uit de Verenigde staten zichtbaar zijn. Wat ‘Made in USA’ precies inhoudt, wordt duidelijk uitgelegd in deze link. Of de herkomst van invloed is op de quality van de producten, kun je het beste onderzoeken aan de hand van beoordelingen van mensen die al eens wat besteld hebben op de website.

Huckberry shipping
Ook in Nederland en België kun je producten bij Huckberry bestellen. De website verzendt haar producten over de hele wereld. Wanneer je bestelling meer dan 198 USD kost, is deze verzending ook geheel gratis.

Huckberry sales
De website biedt regelmatig kortingen aan op haar producten. Dit kun je vinden in de categorie sales of via het Engelse woord ‘discount’. Ook zijn er coupon codes en promo codes beschikbaar, welke je een extra korting kunnen geven bij het afrekenen van je bestelling.

Klachten, complimenten of tips voor Huckberry
Wanneer jij al eens producten gekocht hebt bij Huckberry, horen we graag jouw review hiervan. Was de quality zoals beloofd, of viel dit toch tegen? Hoe was de klantenservice indien je hier contact mee hebt gezocht? We horen het allemaal graag, want hiermee voorkom je dat mensen in de toekomst eventueel tegen dezelfde verrassingen lopen als jij. Daar worden we allemaal beter van!