ErvaringenSite

  Ervaringen Huishoudplein

  Wat zeggen anderen over Huishoudplein? Huishoudplein is een grote website waar je online tal van verschillende huishoud artikelen en producten kunt kopen. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal mogelijk is op deze website. De website oogt duidelijk en fris. Ook zien we direct een aantal aanbiedingen op het scherm verschijnen. Een mooie aanbieding via het internet bestellen is natuurlijk slim en goed. Er worden speciale producten aanbevolen. Hieronder hebben we een greep uit het assortiment van Huishoudplein weergegeven. Je zult zien dat eigenlijk alle huishoudelijke artikelen en producten te verkrijgen zijn op de website. Kijk naar de mogelijkheden om een goede deal te vinden op Huishoudplein.
  Op ErvaringenSite kun je meer informatie vinden over Huishoudplein. Daarnaast is het ook mogelijk voor de websitebezoekers om een reactie achter te laten met een review over Huishoudplein.

  Over Huishoudplein

  Huishoudplein is een online winkel waar je terecht kunt om verschillende huishoudelijke artikelen te bestellen. Er zijn verschillende andere pleinen waar je ook terecht kunt. Zo is er een dierenwinkel webshop met eenzelfde opzet. Het aanbod van producten is simpelweg anders.De webshop is overzichtelijk opgezet en voldoet aan alle verplichtingen, waar een webshop aan dient te voldoen. Huishoudplein is trouwens aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk.

  Wat zijn goede producten bij Huishoudplein? Dit is één van de voorbeelden!

  De diensten van Huishoudplein

  De Huishoudplein webshop biedt een ruim aanbod van huishoudelijke producten aan. Hieronder hebben we een greep van producten weergegeven om een beeld te krijgen van het aanbod op Huishoudplein. Enkele producten zijn:
  - Robijn Vloeibaar Wasmiddel Klein & Krachtig
  - Glorix Bleek Original
  - Pico Bello Schuursponzen
  - Silan Wasverzachter
  - Bolsius stompkaars
  - Ajax Allesreiniger
  - Neutral Wasmiddel
  - Ambi Pur Luchtverfrisser

  Ook tref je tal van bekende merken aan op de webshop van Huishoudplein . De merken zijn onder andere:
  - Ariel
  - Ajax
  - Robijn
  - Persil
  - Sun
  - Glorix
  - HG
  - Page

  Om alles compleet te maken geven we je ook graag een overzicht van de belangrijkste productgroepen op Huishoudplein . De productgroepen zijn:
  - Wasmiddel vloeibaar
  - Vaatwastabletten
  - Allesreiniger
  - Badkamerreiniger
  - Luchtverfrisser
  - Speciaal reinigers
  - Toiletpapier
  - Schoonmaakdoekjes

  Klachten of tips over Huishoudplein

  Op de website van Huishoudplein wordt duidelijk weergegeven wat je moet doen als je een klacht hebt. Afhankelijk van de klacht kun je deze direct indienen bij hun. Hier krijg je vervolgens binnen 14 dagen een reactie op. Als je het niet eens bent met de oplossing dan kun je ook bij de geschillencommissie van het

  Thuiswinkel waarborg keurmerk terecht.
  Natuurlijk streeft ook Huishoudplein naar een zo hoog mogelijke klantentevredenheid. Als je toch een klacht hebt dan kun je die per post indienen.

  Wat vind jij van Huishoudplein?

  Heb jij al eens een bestelling geplaatst op Huishoudplein? Dan zien we graag jouw review en beoordeling over hun terug op ErvaringenSite. Je maakt het anderen gemakkelijk om zo een goed beeld van een bedrijf te krijgen. In dit geval is dat Huishoudplein.

  Ervaringen en beoordelingen over huishoudelijke artikelen van huishoudplein. Betrouwbaar en snel geleverd? Lees reviews van consumenten die u voorgingen!

  Huishoudplein
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  witte reus wasmiddel

  Lekker pleintje hoor dit. Prima voor je dagelijkse boodschappen die je niet meer hoeft te tillen vanaf de appie. Ga voor die witte reus wasmiddel. Die is altijd goedkoop bij ze! prima dit.

  Door: Sander Beulen07-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Wasmiddelen inslaan en gratis bezorgd.

  Alsof ik in de Kruitvat ben, daar sla ik soms ook bakken wasverzachter en wasmiddel en dat soort dingen in, maar het grote voordeel van Huishoudplein is, dat ze het ook bezorgen en dat scheelt nogal wat getil met al die kilo's flessen! En ze bezorgen gratis boven de 25 euro.

  Door: Jet v. Dam19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Huishoudplein

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Huishoudplein een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Huishoudplein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Huishoudplein actief?

  Huishoudplein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Huishoudplein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.