ErvaringenSite

  Ervaringen ICI PARIS XL

  Ben je op zoek naar een parfumerie of wil je nieuwe make-up aankopen? Wat dacht je van ICI Paris XL? Wat vinden klanten van ICI Paris XL? Vinden ze er alles wat ze nodig hebben en krijgen ze genoeg advies? Kom het te weten in de reviews op ErvaringenSite!

  Over ICI Paris XL

  ICI Paris XL vindt haar roots in Elsene, Brussel. De naam van het bedrijf verwijst naar de plaats waar de eerste winkel werd opgericht. In het Frans wordt Elsene: Ixelles, dat wordt uitgesproken als XL. De parfumerie werd opgericht in 1968 om luxeproducten voor het grote publiek toegankelijk te maken want in die tijd werden luxeproducten rechtstreeks uit Parijs geïmporteerd. ICI Paris XL verkoopt cosmetica, parfums en huidverzorgingsproducten. De eerste winkel in Nederland kwam er in 1997. ICI Paris XL telt momenteel 268 filialen in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. De cosmeticawinkel werd in 2002 overgenomen door de A.S. Watson Group, de grootste Health & Beauty retailer ter wereld met 13 700 winkels. ICI Paris XL heeft een assortiment van meer dan 13 000 beautyproducten.


  Enkele tips van ICI Paris XL

  Diensten van ICI Paris XL

  ICI Paris XL biedt parfum, verzorging- en make-up producten aan haar klanten alsook accessoires. In de winkel krijg je persoonlijk advies en tips & tricks. ICI Paris XL biedt ook een Privilege Pas aan, klanten krijgen dan extra voordelen en verassingen. In een aantal winkels van ICI Paris XL vind je ook Beauty Cabines. Hier krijg je een gratis verzorging bij de aankoop van producten. ICI Paris XL heeft ook enkele instituten waar je terecht kan voor een verzorging op maat.

  Klachten of vragen over ICI Paris XL

  Heb je een klacht of vraag voor ICI Paris XL? Neem dan contact met ze op. Je kan de klantendienst bereiken via een online contactformulier, telefoon of je kan ze ook altijd een brief sturen.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met ICI Paris XL? Heb je net een product gekocht waar je heel blij mee bent? Of wil je vertellen hoe goed je geholpen bent in de winkel bij het maken van je keuze? Schrijf dan zeker een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je consumenten een goed beeld van ICI Paris XL, de diensten die ze leveren en hun aanbod.

  Lees zeker ook enkele reviews over ICI Paris XL en ontdek wat anderen vinden! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten en hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  ICI PARIS XL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ICI PARIS XL

  Uw beoordeling