ErvaringenSite

  Ervaringen iCreate Magazine

  Ben jij net als vele andere fan van Apple en wil je meer weten over de producten die ze verkopen dan ben je misschien lid van het tijdschrift iCreate. Als dat zo is willen we jou vragen om ons te vertellen wat jouw ervaring is met dit tijdschrift door hier een review over achter te laten. En wil je graag weten wat de ervaring is van anderen, blijf dan lezen

  iCreate is een tijdschrift waarin je alles leert over jouw favoriete Apple-producten. We hebben het dan niet over de dingen die je ook in de handleiding vindt, maar de echte tips en tricks van experts en gebruikers.

  We zijn heel benieuwd of dit tijdschrift nuttig is geweest voor jou en of je nog steeds lid bent. In beide gevallen zijn we benieuwd waarom. Deel jouw ervaring met ons zodat anderen een goed beeld krijgen van wat dit tijdschrift te bieden heeft. Jouw ervaring kan anderen helpen bij het maken van de juiste keuze. Jouw ervaring help anderen.

  Over iCreate
  iCreate is een initiatief van F&L Media. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar actief in het uitbrengen van tijdschriften op de Nederlandse en Vlaamse markt. Ze hebben een breed aanbod van tuintijdschriften, tot automagazines, tijdschriften voor fotoliefhebbers, en inspiratie magazines voor foodies.

  Dit is het enige tijdschrift in Nederland en België dat zich specifiek focussed op Appleproducten. Dit doen ze al sinds 2008, toen de eerste Mac werd uitgebracht. Sindsdien volgen ze alle productontwikkelingen op de voet. Van de iPod shuffle tot de nieuwst iPhone worden besproken.

  In het tijdschrift staan veel slimmigheidjes en tips die je niet in de handleiding van jouw telefoon, iPod, of iPad terug vindt. Applefanaten delen via dit tijdschrift alle tips en trucs zodat iedereen makkelijk en laagdrempelig het beste kan halen uit je Apple product. Dit tijdschrift is niet alleen voor de kenner, maar ook voor een leek op het gebied van technologie.

  Producten en diensten van iCreate
  Dit tijdschrift zit boordevol informatie en tips over alle denkbare Appleproducten. Volgens het tijdschrift kun je met alle Appleproducten prachtige creaties maken zoals visuals, audio en fotografie, maar veel mensen weten niet hoe ze dit moeten doen. In dit tijdschrift ontdek je hoe je zoveel mogelijk uit jouw Appleproduct haalt.

  In het tijdschrift wordt niet alleen gesproken over bestaande producten, maar ook over Apple-producten die bijna uitkomen, of zelfs geruchten over nieuwe technologieën waar Apple mogelijk gebruik van gaat maken.

  Op de website vindt je daarnaast workshops om je Apple watch, iPod, iPad, of iPhone zo goed mogelijk te gebruiken. Wist je bijvoorbeeld dat het vrij eenvoudig is om een boek te schrijven op je MacBook? In het Premium online-artikel wordt uitgelegd hoe je dit moet doen.

  Ervaringen, klachten en tips over iCreate
  Deel jouw ervaring met ons en potentiële klanten van iCreate door een review achter te laten op deze pagina. We zijn niet alleen nieuwsgierig naar de kwaliteit van dit tijdschrift, maar ook naar de service. Hoe gaat het bedrijf om met vragen van jouw kant? Worden die vragen snel behandeld, of moet je lang wachten. En wat gebeurt er als je jouw abonnement wil opzegge? Laat jouw ervaring hier achter om anderen te helpen.

  The truth about online shopping.

  iCreate Magazine
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iCreate Magazine

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is iCreate Magazine een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over iCreate Magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iCreate Magazine actief?

  iCreate Magazine is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iCreate Magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.