ErvaringenSite

  Ervaringen Ik wil van mijn auto af

  Wow, snel je auto verkopen? Wat vinden anderen van zo’n dienst? Bij Ikwilvanmijnautoaf.be is het mogelijk om zonder een enkele verplichting een bod op je auto te krijgen. Hierdoor kun je dus snel en gemakkelijk je auto verkopen. Tenminste als je het bod accepteert. Iets waar je helemaal vrij in bent. Het is volledige veilig, volledig gratis, volledig vrijblijvend en daarnaast ook nog eens voorzien van volop service. Ikwilvanmijnautoaf.be is er al sinds 2006 en heeft hierdoor een ruim netwerk van auto opkopers opgebouwd. Hierdoor bieden deze bedrijven tegen elkaar op en kun je een mooie prijs voor je auto krijgen. Natuurlijk zijn het allemaal correcte en goede bedrijven en hoef je niet bang te zijn dat je auto opeens weg is en je geen geld op je rekening hebt. Of dat de auto niet netjes is afgemeld bij het RDW (Rijksdienst wegverkeer). Het is natuurlijk wel belangrijk, dat alles netjes en goed verloopt als je besluit om een auto te verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.be.
  Graag horen wij (NedelrandReview) van jou of anderen wat ze van Ikwilvanmijnautoaf.be vinden. Hierdoor kunnen we nog meer mensen helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf.
  Ontvang zonder enige verplichting een bod. Gratis!

  Over Ikwilvanmijnautoaf.be

  Auto verkopen binnen 1 dag klinkt goed. Toch? Zeker als je snel geld nodig hebt of snel van je auto verlost wilt worden. Misschien heb je een hoge rekening, een auto gekregen uit een erfenis of wil je een andere auto kopen en weten wat je eigen auto nog waard is. Op Ikwilvanmijnautoaf.be is het mogelijk om snel en veilig je auto voor een goed bod te verkopen.

  De formule is in 2006 van start gegaan. Het internet is natuurlijk de spil en benzine geweest achter het succes van het online platform om gebruikte auto’s te kopen. Enkele cijfers van Ikwilvanmijnautoaf.be:
  - Team van vijftig medewerkers welke auto’s taxeren
  - 8.000 bedrijven welke RDW erkend zijn en auto’s inkopen
  - Meer dan een miljoen taxaties
  - 150.000 gebruikte auto’s ingekocht

  Tegenwoordig kun je trouwens ook bij Ikwilvanmijnautoaf.be terecht om je camper, truck, taxi, vrachtwagen, caravan, motor, scooter of bedrijfswagen te verkopen. Goed toch?  Deze man legt even uit waarom hij van zijn auto af wil!

  De diensten van Ikwilvanmijnautoaf.be

  De diensten van Ikwilvanmijnautoaf.be zijn het opkopen van auto’s (en nu dus ook om je camper, truck, taxi, vrachtwagen, caravan, motor, scooter of bedrijfswagen). Je vult een aantal basisgegevens in op de website om vervolgens een bod te krijgen op je auto. Je moet natuurlijk aanvullende vragen beantwoorden rondom de staat van de auto en mogelijke gebreken. Hierna kun je al een bod op je auto krijgen. Het gaat snel en gemakkelijk. Eigenlijk is een auto verkopen nog nooit zo gemakkelijk geweest.

  Klachten of tips over Ikwilvanmijnautoaf.be

  Het is goed om te zien dat ze op de pagina van Ikwilvanmijnautoaf.be een aparte pagina hebben om een klacht in te dienen. Ze geven er aan dat er alles aan gedaan wordt om een optimale service te verlenen. Mocht er ondanks dat toch een klacht over de website of dienstverlening ontstaan dan kun je direct de klantenservice bellen of mailen. Hierna krijg je binnen 14 dagen een reactie.
  Ikwilvanmijnautoaf.be is trouwens ook aangesloten bij het thuiswinkel waarborg.

  Wat vind jij van Ikwilvanmijnautoaf.be?

  Heb jij ervaring met Ikwilvanmijnautoaf.be? Laat dan op ErvaringenSite je mening achter.

  Lees ervaringen en hoe betrouwbaar ze zijn. Krijgt u een goede prijs voor uw auto? Lees hier reviews over autoverkopers!

  Ik wil van mijn auto af
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  7
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6.8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  7.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Super

  Ongeveer 2 weken geleden had ik mijn Kia Sportage 2.0 CRDI itouch AWD van 2013 met 136 000km aangeboden op ikwilvanmijnautoaf.be

  De dag nadien kreeg ik een telefoontje van IWVMAA om mijn wagen verder te beschrijven. Ik heb dit ook eerlijk gedaan.
  Bij de garage kreeg ik voor mijn wagen 9000€ aan overname bij IWVMAA kreeg ik een bod van 10 500€.
  Ik heb toegezegd en ongeveer een uurtje geleden zijn ze de wagen komen ophalen. Zeer correct aan de geboden prijs.

  Ik was hier, na het lezen van de 100'en negatieve ervaringen, zeer angstig voor. Heb er zelfs letterlijk niet van geslapen. IWVMAA heeft mij steeds te woord gestaan bij mijn angsten en vragen en ik ben zeer goed behandelt.

  Zolang je maar eerlijk bent over de staat van je wagen heb je totaal geen problemen met IWVMAA. Ook is het zo dat als een dealer naar de auto komt zien en je een lager bod doet dan dat hij eerst gedaan heeft, je het bod gewoon mag afslaan. Mij is er verteld dat er dan ook geen 15% aangerekend wordt. Wel wanneer je zegt dat je wagen een klein krasje heeft en bij ophalen blijkt de hele deur geschaafd.

  Super ervaring en mensen die eerlijk zijn over hun wagen hebben ook geen problemen.

  Door: Tim Driesen29-06-2017
  bttnagclpv19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Iets minder geld, maar ok.

  Je krijgt natuuuurlijk wel iets minder voor je auto dan je eigenlijk zou willen en wellicht zou krijgen als je hem inruilt of ergens anders verkoopt. Maar het voordeel is wel dat je er direct (en gegarandeerd) vanaf bent en zoveel scheelt het volgens mij niet dus de moeite waard om eens te kijken wat ze voor jouw auto bieden.

  Door: Sebastiaan Ebben11-09-2015
  lcuxkxuejx19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  ik ben van mijn auto af

  eigenlijk was ik best skeptisch hierover maar toch maar geprobeerd

  ging eigenlijk best makkelijk
  heb ook niet echt zitten onderhandelen ofzo, het maakte me toch niet uit, wilde gewoon van mijn auto af

  ben nu van mijn auto af, dat scheelt gewoon heel veel vaste lasten

  Door: gregory13-06-2016
  mmobneuynt19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Snel van de lasten af

  Gaat lekker snel en ik zou niet weten hoe ik anders zo snel van mijn auto af zou zijn gekomen. Als je er te weinig mee rijd dan kost et alleen maar geld aan lasten
  hoe sneller weg hoe beter ik was tevreden

  Door: Benzabi18-05-2016
  bmxkjkqzbp19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Contract enkel bindend voor verkoper, blijkbaar niet voor opkopers

  Auto met aangereden portier aangeboden. Duidelijke en eerlijke foto's van de schade toegevoegd.
  Bod ontvangen van DDM EXPORT. In verkoopsovereenkomst stond deze schade ook vermeld.
  Alhoewel de schade voor het bod gekend was, werd er bij afhalen gesteld dat ze het portier niet kunnen (of willen) herstellen en dat ze de wagen bijgevolg niet wilden meenemen, tenzij misschien voor minder dan de helft van het bod, maar daarvoor gingen ze terug enkele telefoontjes moet plegen.
  Ikwilvanmijnautoaf.be is heel vriendelijk, begripvol, zal de koper erover aanspreken, enzovoort, maar ik voel mij opgelicht. Heb zelfs vrijaf genomen om handelaar te kunnen ontvangen. Conclusie : bezint eer ge begint... contract is niet bindend voor koper. Eigenlijk brengt ik wil van mijn auto af.be je enkel in contact met een verkoper, die je auto voor veertien dagen reserveert, en bij afhaling beslist of hij hem al of niet neemt....

  Door: geert04-12-2019
  pqwetqdvng19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Lekker makkelijk

  Een tijdje geleden was het ook voor mij tijd geworden mijn auto te verkopen, ik wil van mijn auto af.be handelde alles netjes af en ik heb mijn auto verkocht voor een goede prijs!

  Door: Tommy31-05-2016
  wmxmztmwup19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Wegblijven!

  Vandaag zeer slechte ervaring gehad. Altijd hetzelfde gesjacher met dat auto volk. Auto aangemeld en alle info keurig gegeven en gemeld bij Ikwilvanmijnautoaf. Allemaal op de band door ze opgenomen. Kan geen misverstand over zijn. Brabants autolulletje gevonden die de auto wel wilde hebben voor gegarandeerde prijs. 100 KM die kant op gereden. Bekende 9x om de auto lopen en 2x tegen de banden trappen verhaal. Om vervolgens een nauwelijks waarneembaar deukje op een 2012 auto aan te treffen en een kleine breuk in een plastic logo van een tientje. Had aan gegeven (geluidsband!) dat de boekjes niet bij deze auto zaten maar IWVMAA had voor het gemak maar aangegeven dat zulks wel het geval was. En dus was de zgn. gegarandeerde prijs van de baan. En reed ik weer 100KM terug omdat ik geen trek heb met te laten piepelen. Ook niet voor een klein bedrag. Als je zo flink bent op handelsvoorwaarden een inkoop te doen en je moet vervolgens toch weer het onderste uit de kan halen dan deug je niet. Je koopt de auto of je koopt m niet. Als je dan om 250 euro extra gaat sjacheren ben je een lachwekkend boefje. Dat heeft niets meer te maken met de staat van de auto. En als je dan vervolgens IWVMAA belt en confronteert met de ervaring pogen ze je woorden van de band te verdraaien. Wees gewaarschuwd en blijf weg bij IWVMAA. Zo goed zijn de prijzen niet en doorgaans ben je 'm dezelfde dag zo bij een serieuze partij op de hoek kwijt. Dat bespaart je veel tijd en frustratie. Daar komt nog bij dat ze jou wel aan de overeenkomst pogen te houden terwijl het handelaartje er blijkbaar zo vanaf kan. Absurd. Wees gewaarschuwd want dit verhaal lijkt steeds terug te komen. Ik rij weg maar een ander heeft het geld nodig of wil van het gezeik af zijn. En dat is precies waarop wordt ingespeeld. Wil je van je auto af (.be) ? Gewoon lekker om de hoek aanbieden of voor hetzelfde geld op Marktplaats zetten. Zo weg.

  Door: marc07-05-2016
  fupehlihdt19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  snel geld maar te weinig

  Volgende keer heb ik toch maar weer wat meer geduld, want dan krijg ik tenminste een wat fatsoenlijker bedrag voor mijn auto.
  Het was dat ik dit keer gewoon snel geld nodig had en dus maar ff voor zo'n site als ikwilvanmijnautoaf gekozen...

  Door: Bastiaan07-01-2016
  omlmnjvjho19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Ik wil van mijn auto af

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ik wil van mijn auto af een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Ik wil van mijn auto af. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ik wil van mijn auto af actief?

  Ik wil van mijn auto af is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ik wil van mijn auto af gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.