iKrush

Alle reviews

iKrush

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

iKrush

Door het lezen van reviews krijg je pas echt te weten hoe klanten denken over online shops en producten. Het is de nieuwe vorm van mond-tot-mondreclame en steeds meer consumenten hechten waarde aan de commentaren en ervaringen van klanten. Daarom raden we je aan om onze website te gebruiken als je op het internet producten wilt bestellen. Op onze site vind je namelijk veel verschillende reviews over allerlei soorten websites en online shops die producten en diensten aanbieden. Op die manier hopen we je het telkens weer makkelijk te maken om te kiezen voor de site die de beste service en producten kan leveren. Wil je kleding online bestellen? De recensies van bestaande klanten tonen je onder andere welke online shops het beste assortiment hebben.

Over iKrush
iKrush is een online modeboetiek waar dames terecht kunnen die kleding, schoenen en accessoires zoeken. De webwinkel is in 2012 gestart om vrouwen de mogelijkheid te bieden trendy artikelen aan te schaffen. Het bedrijf dat de website beheerd heeft dezelfde naam en is gevestigd in Glasgow, Schotland. Dat is ook de plaats waar de klantenservice te vinden is. De medewerkers daar zijn per e-mail en contactformulier bereikbaar voor eventuele vragen die je over producten en bestellingen hebt. iKrush maakt gebruik van veilige betaalmethodes en beschikt over het Trusted Webshops keurmerk. Omdat de goederen die je bestelt uit Schotland komen moet je rekening houden met een levertijd van 2 tot 7 werkdagen.

De producten van iKrush
Net zoals vele andere online modewinkels verkoopt iKrush een ruim assortiment aan kleding en accessoires. Zo verkoopt de shop onder andere diverse soorten jurken, topjes, jassen, rokken en schoenen. Niet alleen kun je in het keuzemenu zoeken op productsoort ook is er een aparte rubriek met gelegenheidskleding te vinden. Daar vind je bijvoorbeeld outfits voor Valentijnsdag, bruiloften en andere soorten feesten. Behalve kleding en accessoires heeft iKrush ook beddengoed, kaarsen en mokken in het assortiment opgenomen. Natuurlijk wil je weten of de kwaliteit van de producten die je bestelt overeenkomt met de beschrijvingen en foto's die je op de site te zien krijgt. De commentaren en ervaringen van andere klanten op onze website vertellen je daar meer over.

Review en commentaren over iKrush
Weet jij al dat consumenten reviews lezen om hun twijfels en onzekerheden over een product of online shop weg te nemen? Zij krijgen door het lezen van beoordelingen van andere klanten een veel beter idee over de betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten die er verkocht worden. Jij als klant van iKrush kunt met een review over deze shop dus heel makkelijk anderen behulpzaam zijn. Omdat jij al ervaring hebt met iKrush zal er veel waarde gehecht worden aan de onderwerpen die je in jouw beoordeling beschrijft. Je kunt bijvoorbeeld laten weten wat je van de kwaliteit van de producten vindt of je schrijft over de manier waarop jij je behandeld voelt naar aanleiding van klachten of opmerkingen die je had. Door het lezen van alle commentaren kunnen consumenten zich een duidelijk beeld over de werkwijze van iKrush vormen.