ErvaringenSite

  Ervaringen iKrush

  Door het lezen van reviews krijg je pas echt te weten hoe klanten denken over online shops en producten. Het is de nieuwe vorm van mond-tot-mondreclame en steeds meer consumenten hechten waarde aan de commentaren en ervaringen van klanten. Daarom raden we je aan om onze website te gebruiken als je op het internet producten wilt bestellen. Op onze site vind je namelijk veel verschillende reviews over allerlei soorten websites en online shops die producten en diensten aanbieden. Op die manier hopen we je het telkens weer makkelijk te maken om te kiezen voor de site die de beste service en producten kan leveren. Wil je kleding online bestellen? De recensies van bestaande klanten tonen je onder andere welke online shops het beste assortiment hebben.

  Over iKrush

  iKrush is een online modeboetiek waar dames terecht kunnen die kleding, schoenen en accessoires zoeken. De webwinkel is in 2012 gestart om vrouwen de mogelijkheid te bieden trendy artikelen aan te schaffen. Het bedrijf dat de website beheerd heeft dezelfde naam en is gevestigd in Glasgow, Schotland. Dat is ook de plaats waar de klantenservice te vinden is. De medewerkers daar zijn per e-mail en contactformulier bereikbaar voor eventuele vragen die je over producten en bestellingen hebt. iKrush maakt gebruik van veilige betaalmethodes en beschikt over het Trusted Webshops keurmerk. Omdat de goederen die je bestelt uit Schotland komen moet je rekening houden met een levertijd van 2 tot 7 werkdagen.

  5 Gründe Warum UNTERNEHMER Beim Onlineshop Aufbauen VERSAGEN Und Wie Du Diese VERMEIDEST

  De producten van iKrush

  Net zoals vele andere online modewinkels verkoopt iKrush een ruim assortiment aan kleding en accessoires. Zo verkoopt de shop onder andere diverse soorten jurken, topjes, jassen, rokken en schoenen. Niet alleen kun je in het keuzemenu zoeken op productsoort ook is er een aparte rubriek met gelegenheidskleding te vinden. Daar vind je bijvoorbeeld outfits voor Valentijnsdag, bruiloften en andere soorten feesten. Behalve kleding en accessoires heeft iKrush ook beddengoed, kaarsen en mokken in het assortiment opgenomen. Natuurlijk wil je weten of de kwaliteit van de producten die je bestelt overeenkomt met de beschrijvingen en foto's die je op de site te zien krijgt. De commentaren en ervaringen van andere klanten op onze website vertellen je daar meer over.

  Review en commentaren over iKrush

  Weet jij al dat consumenten reviews lezen om hun twijfels en onzekerheden over een product of online shop weg te nemen? Zij krijgen door het lezen van beoordelingen van andere klanten een veel beter idee over de betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten die er verkocht worden. Jij als klant van iKrush kunt met een review over deze shop dus heel makkelijk anderen behulpzaam zijn. Omdat jij al ervaring hebt met iKrush zal er veel waarde gehecht worden aan de onderwerpen die je in jouw beoordeling beschrijft. Je kunt bijvoorbeeld laten weten wat je van de kwaliteit van de producten vindt of je schrijft over de manier waarop jij je behandeld voelt naar aanleiding van klachten of opmerkingen die je had. Door het lezen van alle commentaren kunnen consumenten zich een duidelijk beeld over de werkwijze van iKrush vormen.

  iKrush
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iKrush

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is iKrush een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over iKrush. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iKrush actief?

  iKrush is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iKrush gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.