ErvaringenSite

  Ervaringen IkWordMama

  Ben je een aanstaande ouder of heb je thuis al één of meerdere kindjes rondlopen? Dan zou de webshop Ikwordmama mogelijk iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze online winkel en ben je op zoek naar een platform om een korte, bondige review over Ikwordmama te schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina een verslag van jouw persoonlijke ervaring met deze webwinkel te schrijven. Zo geef je andere toekomstige mama's en papa's de kans om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van Ikwordmama aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften.

  Over Ikwordmama

  Ikwordmama is een Nederlands bedrijf met hoofdkantoor in Den Haag. Deze online winkel verkoopt een breed scala aan baby- en zwangerschapsproducten en heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in de artikels van populaire merken. Zo zou Ikwordmama de nodige kennis en ervaring in huis hebben om jou optimaal te informeren en adviseren. Het aanbod van deze webshop zou voortdurend bijgewerkt worden met nieuwe items van merken zoals AVENT, Maxi Cosi, Difrax, Medela en Quinny. Alle producten die op Ikwordmama te koop worden aangeboden, zouden van uitstekende kwaliteit zijn en je helpen met de persoonlijke keuzes die jij als ouder maakt. Naarmate je baby groeit, kunnen de verschillende artikels dankzij een uniek design worden aangepast aan de evoluerende behoeften van je oogappel.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  Producten en diensten van Ikwordmama

  Ben je op zoek naar een specifiek item? Dan kun je op de website van Ikwordmama bovenaan een bepaalde term in het zoekvenster ingeven. Het is ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals "Onderweg", "Eten & drinken", "Voor mama", "Thuis & veilig", "Verzorging & in bad" en "Mode & kleding". Elk van deze categorieën is verder opgedeeld in enkele subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald product kunt zoeken. Verder kun je ook een overzicht van bestseller producten of een lijst met mogelijk andere artikelen die je zouden kunnen interesseren, bekijken. Als je in de toekomst meer informatie over nieuwe modellen, promoties en speciale aanbiedingen wilt ontvangen, kun je je via de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Ikwordmama. Bestellingen die voor 21.00 uur worden geplaatst, zouden een dag later al worden geleverd. Wil je het team van deze onderneming contacteren voor een vraag of opmerking? Dan kun je telefonisch of per chat, e-mail of contactformulier contact opnemen met de klantenservice.

  Complimenten, klachten en tips voor Ikwordmama

  Ben je al klant bij Ikwordmama? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een informatieve review over deze onderneming te schrijven. Klopt het dat bestellingen die je voor 21.00 uur hebt besteld en in voorraad zijn, een dag later al worden bezorgd? Wat is de kwaliteit van de producten die deze webshop verkoopt? Kun je je verwachten aan een correcte, vriendelijke service van de klantendienst als je vragen, opmerkingen of klachten hebt? Of heb je eventueel één of meerdere handige tips die je zou willen meegeven aan onze bezoekers? Wij kijken alvast uit naar je informatieve review. Ben je benieuwd wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven? Op deze pagina kom je het allemaal te weten!

  IkWordMama
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IkWordMama

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is IkWordMama een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over IkWordMama. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IkWordMama actief?

  IkWordMama is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IkWordMama gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.