ErvaringenSite

  Ervaringen Imaginarium

  Tegenwoordig lijken kinderen alleen nog maar interesse te hebben in hun iPad en iPhone. De meeste kleintjes hebben al zelf een tablet of telefoon om mee te spelen. Iedereen denkt daardoor dat kinderen niet meer met speelgoed willen spelen, maar het tegendeel is waar. Geef je kind een leuke bouwset en ze zijn de hele dag zoet. Bij Imaginarium weten ze hoe belangrijk speelgoed is voor kinderen en willen ze ouders een ruime keuze bieden uit alleen het beste speelgoed voor de ontwikkeling van hun kind. Dit maakt het uitzoeken van het perfecte speelgoed voor je kind een stuk makkelijker, maar wat vinden de ouders van het speelgoed van Imaginarium? Je leest het hier in hun reviews!

  Over Imaginarium

  In 1992 werd de eerste winkel van Imaginarium geopend door een groep experts in de speelgoed- en distributiewereld. Het team streefde vanaf het begin twee doelen na: ze willen speelgoed verkopen waarbij het plezier van het kind het allerbelangrijkste is en waarbij de ontwikkeling van het kind altijd gestimuleerd wordt. Deze idealen werden met succes toegepast en nu heeft Imaginarium maar liefst 400 winkels verspreid over 30 verschillende landen.


  'Can you put a price on your dreams?' Heath Ledger in The Imaginarium of Docter Parnassus

  Alle kinderen houden van Kinderen voor Kinderen en wie kan deze hit nu vergeten?

  Beloftes Imaginarium

  Het speelgoed van Imaginarium is gericht op het plezier en de ontwikkeling van het kind. Alle producten in de winkel worden getest op deze twee eisen en daarom belooft Imaginarium klanten altijd kwaliteit, veiligheid, educatieve en ludieke waarde. Wat de ouders hiervan vinden, lees je in hun reviews. Verder verkoopt de winkel geen oorlogsspeelgoed en is alle speelgoed beschikbaar voor jongens en meisjes, er is geen sexisme op het gebied van de producten.

  Diesnten Imaginarium

  De webshop heeft speelgoed voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar. Het speelgoed is onderverdeeld in verschillende categorieën, maar je kunt op de website ook het perfecte cadeau voor je kind vinden door de cadeau-zoeker. Vul eenvoudig de leeftijd in van je kind, kies uit één van de interesses en de prijs die je wilt spenderen, en voilà Imaginarium vind je perfecte cadeau. Alle bestellingen worden overigens gratis verzonden vanaf 60,- en bestellingen voor 15:00 worden de volgende dag nog geleverd.


  Contact opnemen met Imaginarium

  De webshop heeft verschillende diensten om klanten te helpen met het vinden van geschikt speelgoed, maar voor iedereen die vragen heeft, is de klantenservice bereikbaar. Je kunt bellen op het telefoonnummer of het contactformulier op de website invullen. Of zoek Imaginarium op Twitter, Instagram of Facebook en probeer zo contact op te nemen. De klantenservice is echter niet alleen bereikbaar voor vragen. Je kunt hier ook terecht voor al je klachten. Heeft de klantenservice jou niet naar tevredenheid geholpen, dan kun je ook altijd langsgaan in één van de winkels.

  Schrijf een review over Imaginarium!

  Komen de vriendjes en vriendinnetjes van jouw kind altijd bij jullie thuis spelen, omdat jullie het leukste speelgoed hebben? Schrijf dan een review over het speelgoed van Imaginarium. Wat vind je van de kwaliteit van het speelgoed? Is het speelgoed veilig? Vertel alles over jouw ervaringen met de winkel en schrijf jouw beoordeling!

  Wat vinden ouders van het speelgoed van Imaginarium? Is het veilig? Wat vinden ze van de kwaliteit? Lees de reviews en leer alles over hun ervaringen.

  Imaginarium
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Imaginarium

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Imaginarium een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Imaginarium. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Imaginarium actief?

  Imaginarium is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Imaginarium gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.