ErvaringenSite

  Ervaringen Imoo

  Hoe gaat het? Waar ben je? Wat doe je? Dit zijn de vragen die belangrijk zijn om te communiceren met je kind. Er zijn heel veel verschillende manieren waarop je met je kinderen afspraken kunt maken en de communicatie gaande kunt houden. Bij de wat oudere kinderen is de smartphone natuurlijk een prima optie. Maar wat doe je als je je kind nog te jong vind om een eigen smartphone met toegang tot het internet te hebben? Op onze website vind je verschillende bedrijven die je op een of andere manier kunnen helpen bij de opvoeding van je kinderen. Of het nu gaat om een goedkope, tweedehands smartphone die je kids-proof laat instellen, een beveiligingscamera bij de toegang van je huis met vingerafdruk herkenning, of een speciaal horloge met videocall optie. Hier vind je van A tot Z en alles ertussenin. Meer weten? Lees dan hier verschillende beoordelingen en reviews van echte mensen, consumenten zoals u en ik!

  Over Imoo
  De Japanse heer Kimi, zelf vader, kwam in 2012 voor een probleem te staan. Tijdens zijn zakenreizen vond hij het moeilijk om in contact met zijn kinderen te blijven en een leuk cadeau voor ze mee te nemen. Als elektrotechnisch ingenieur vroeg hij zich af waarom hij niet met zijn eigen kennis een perfect product voor kinderen zou maken? De heer Kimi sprak hierover met zijn collega's die ook kinderen hadden en in hetzelfde jaar werd het bedrijf Imoo opgericht. Na jaren van onderzoek en duizenden experimenten, werd in 2015 de Imoo Watch Phone gelanceerd, een kleurig polshorloge met een communicatiefunctie en camera, zodat ouders en de jonge kids op ieder gewenst moment een video call met elkaar kunnen starten. Het product sloeg direct enorm aan en inmiddels is de Imoo een zeer geslaagd product met een wereldwijde afzetmarkt.

  Producten en Diensten van Imoo
  Wanneer kinderen nog te jong zijn voor een smartphone, maar je wilt als ouder wel dat je je kind continue kunt bereiken (en andersom) dan kan het Imoo horloge het ideale cadeau zijn. Het Imoo horloge komt in 2 kleuren en heeft heel veel opties. Behalve het aangeven van de tijd is het mogelijk om met dit horloge wat speciaal is gemaakt voor kinderen de volgende functies in te schakelen: Videocalls, foto’s, chats, locatie, stappenteller, alarm, niet storen setting voor tijdens de school lessen, en natuurlijk is het horloge waterproof. Er is ook een bijpassende earphone te verkrijgen voor een beter geluid tijdens de chats.

  Complimenten, Klachten en Tips over Imoo
  Bent u bekend met deze fantastische uitvinding? Wat vind u van het speciale videohorloge voor kinderen? Is het gemakkelijk te bedienen, oplaadbaar? Is het comfortabel om te dragen of hebben kinderen de neiging om het af te doen? En wat vind u van alle opties die op het horloge zijn toegevoegd? Laat ons weten of dit horloge een goed kindercadeau is of een flop. Uw mening telt op onze website ErvaringenSite.be mee! Vul uw email adres in, het onderwerp en schrijf! Wij publiceren al uw goede ervaringen, maar ook uw minder positieve beoordelingen.

  imoo Watch Phone Z6 | Kunci Kelancaran Komunikasi Anak

  Imoo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Imoo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Imoo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Imoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Imoo actief?

  Imoo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Imoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.