ErvaringenSite

  Ervaringen In The Swim

  Heb je een zwembadof denk je erover om er een aan te leggen, en wil je graag weten waar je online relevante producten kunt kopen? Dan zouden de producten en diensten van In The Swim misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van dit bedrijf. Indien dat inderdaad het geval is, zouden we het bijzonder op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw ervaring met In The Swim zou willen schrijven. Op deze manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of deze onderneming zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

  Over In The Swim

  In The Swim werd in 1982 in de Verenigde Staten opgericht door een team van man en vrouw. Ze verscheepten chloor vanuit hun garage en namen bestellingen aan op hun veranda, en begonnen te vermoeden dat dit iets groots kon worden. Naarmate de hoeveelheden van hun bestellingen toenamen, nam ook de loyaliteit van hun klanten toe. Het duurde niet lang voordat deze onderneming verhuisde naar een groter pand en hun eerste werknemers in dienst namen om de telefoon te beantwoorden. Naarmate het aantal klanten van In The Swim groeide, nam ook het productaanbod toe. De enige constante factor in de groei van dit bedrijf zou het handhaven van het hoogste niveau van klanttevredenheid zijn, en dit dankzij hun toewijding aan kwaliteitsproducten tegen de best mogelijke prijzen en hun inzet voor het hoogste niveau van klantenservice.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  Producten en diensten van In The Swim

  Heb je min of meer een idee waarnaar je op zoek bent? Dan kun je bovenaan een algemene of iets specifiekere term in het zoekvenster ingeven. Verder kun je ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Chemicals, Equipment, Accessories, Covers, Liners, Floats en Pools. Elk van deze categorieën is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod van In The Swim zou kunnen navigeren. Op de homepage kun je ook bekijken welke producten er in de kijker staan, relevante blogartikels lezen, elektronische gidsen doornemen en de populaire merken bekijken die In The Swim in zijn aanbod heeft opgenomen, zoals Pentair, Zodiac, Intex en Polaris. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via live chat contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor In The Swim

  Ben je al vertrouwd met de producten en diensten van In The Swim en heb je ooit al één of meerdere bestellingen bij dit bedrijf geplaatst? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe jij het bestel- en betaalproces hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit van de door In The Swim verkochte producten en of je het team van dit bedrijf vlot kunt contacteren als je vragen of opmerkingen hebt. En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je gewoon even hier te klikken.

  In The Swim
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over In The Swim

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is In The Swim een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over In The Swim. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is In The Swim actief?

  In The Swim is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van In The Swim gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.