ErvaringenSite

  Ervaringen InstaCosmetic

  Op zoek naar een goedkope drogist? Wil je liever je producten online kopen zodat je het huis niet meer uit hoeft? Dan kan je zeker terecht bij InstaCosmetic, een online drogist! Wat klanten vinden van InstaCosmetic lees je hier op ErvaringenSite.

  Heb je reeds ervaring met InstaCosmetic? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina!

  Over InstaCosmetic

  InstaCosmetic is een online drogist die meer dan 20 000 verschillende producten in haar assortiment heeft. De verschillende producten zijn steeds scherp geprijsd en worden snel geleverd. Als je op werkdagen voor 16 uur bestelt, dan wordt je pakketje de volgende dag geleverd. Je vindt er zowel producten voor mannen als vrouwen, producten voor tijdens een zwangerschap, voor de baby, voor thuiszorg en zelfs voor dieren.


  Een van de producten die InstaCosmetic aanbiedt

  Diensten van InstaCosmetic

  InstaCosmetic is een online drogist die heel wat producten aanbiedt. Je vindt er verschillende categorieën zoals; cosmetica, afslanken, gezondheid, haar & bad, mama & baby, natuurlijk, verzorging, thuiszorg en dieren.
  Onder cosmetica vind je gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, make-up;, voedingssupplementen en zonneproducten. Onder afslanken vind je verschillende producten zoals afslank thee en koffie, hongerstillers, kunstmatige zoetsstoffen, versterkende voeding, vervangmaaltijden, producten tegen cellulitis, ... Onder de categorie gezondheid vind je vitamines, mineralen, voedingssuplementen en meer. Onder haar en bad vind je dan weer shampoos, haarmaskers, conditioners, douche en badproducten, … Bij mama en baby vind je accessoires, producten voor borstvoeding, lichaamsverzorgingsproducten voor mama, babyvoeding, ... je vindt er dus voor iedereen wel wat.

  Klachten of vragen over InstaCosmetic

  Heb je vragen of een klacht over InstaCosmetic? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 18 uur en via e-mail.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met InstaCosmetic? Was je blij met je bestelling en waren de producten van goede kwaliteit? Hoe was de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van InstaCosmetic. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij InstaCosmetic? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  InstaCosmetic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Creme

  Nog steeds heb ik mijn bestelling na 1,5 maand niet ontvangen. Ik had al gelijk betaald en heb nog steeds niets ontvangen. Telefonisch zikn ze ook niet bereikbaar! Ik zal nooit meer iets bestellen bij instacosmetics. Ik heb onmiddels de indruk dat dit een malafide bedrijf/leverancier is

  Door: Js Hoonhout13-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over InstaCosmetic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is InstaCosmetic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over InstaCosmetic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is InstaCosmetic actief?

  InstaCosmetic is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van InstaCosmetic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.