ErvaringenSite

  Ervaringen InstaCosmetic

  Op zoek naar een goedkope drogist? Wil je liever je producten online kopen zodat je het huis niet meer uit hoeft? Dan kan je zeker terecht bij InstaCosmetic, een online drogist! Wat klanten vinden van InstaCosmetic lees je hier op ErvaringenSite.

  Heb je reeds ervaring met InstaCosmetic? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina!

  Over InstaCosmetic

  InstaCosmetic is een online drogist die meer dan 20 000 verschillende producten in haar assortiment heeft. De verschillende producten zijn steeds scherp geprijsd en worden snel geleverd. Als je op werkdagen voor 16 uur bestelt, dan wordt je pakketje de volgende dag geleverd. Je vindt er zowel producten voor mannen als vrouwen, producten voor tijdens een zwangerschap, voor de baby, voor thuiszorg en zelfs voor dieren.


  Een van de producten die InstaCosmetic aanbiedt

  Diensten van InstaCosmetic

  InstaCosmetic is een online drogist die heel wat producten aanbiedt. Je vindt er verschillende categorieën zoals; cosmetica, afslanken, gezondheid, haar & bad, mama & baby, natuurlijk, verzorging, thuiszorg en dieren.
  Onder cosmetica vind je gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, make-up;, voedingssupplementen en zonneproducten. Onder afslanken vind je verschillende producten zoals afslank thee en koffie, hongerstillers, kunstmatige zoetsstoffen, versterkende voeding, vervangmaaltijden, producten tegen cellulitis, ... Onder de categorie gezondheid vind je vitamines, mineralen, voedingssuplementen en meer. Onder haar en bad vind je dan weer shampoos, haarmaskers, conditioners, douche en badproducten, … Bij mama en baby vind je accessoires, producten voor borstvoeding, lichaamsverzorgingsproducten voor mama, babyvoeding, ... je vindt er dus voor iedereen wel wat.

  Klachten of vragen over InstaCosmetic

  Heb je vragen of een klacht over InstaCosmetic? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 18 uur en via e-mail.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met InstaCosmetic? Was je blij met je bestelling en waren de producten van goede kwaliteit? Hoe was de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van InstaCosmetic. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij InstaCosmetic? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  InstaCosmetic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over InstaCosmetic

  Uw beoordeling