Interbus

Alle reviews

Interbus

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Golfreizen.nu

2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Aan Zee

10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Interbus

Geheel uitgerust enontspannen uw eind- of vakantiebestemming, met of zonder opstapplaatsen bereiken, doet men simpelweg met het huren van een touringbus! Op zoek naar een geschikte touringcar voor uw feestje, uitstap met vrienden of college? Of verkiest u alleen te reizen, nieuwe vrienden te maken of contacten te leggen? Waar dient men rekening mee te houden bij de huur van een touringbus? Welke mogelijkheden bestaan er voor grotere groepen? Bent u op zoek naar een bus met extra luxe en ruimte? Wenst u meer comfort? Let dan op verstelbare rugleuningen, een muziekinstallatie en opties voor catering. Lees alles over het huren van een touringbus hier op ErvaringenSite! Bekijk hier de reviews van anderen die eerder een touroperator hebben gehuurd of reeds ervaring hebben met Interbus. Door een vergelijking te maken van de huurvoorwaarden, veiligheid en service van de diverse tourbus-operators kan men tot een nuchter besluit komen over de huur.

Over Interbus
Interbus verzorgt busreizen naar meer dan 100 sneeuw- en zomervakantiebestemmingen in Europa. Interbus rijdt met gecertificeerde Keurmerk touringcarbedrijven en biedt seats aan in royal class en first class opstelling. De Nederlands Buspendelorganisatie Interbus is een dochtermaatschappij van Koninklijke Beuk uit Noordwijk en Kupers Touringcars uit Weert. Interbus is gehuisvest in het hoofdkantoor van Koninklijke Beuk in Noordwijk.

Producten en diensten van Interbus
Touringbussen hebben allen hun eigen inrichting en genre. De één is luxer ingericht dan de andere. Faciliteiten in een gehuurde touringbus verschillen dan ook vaak van elkaar.

Bij Interbuskan men royal class en first class reizen. Alle Interbus pendelreizen worden uitgevoerd met Royal Class touringcars. Een Royal Class touringcar is luxer dan Comfort Class en kenmerkt zich door extra beenruimte tussen de verstelbare fauteuils. Hierdoor zijn de Royal Class touringcars uitermate geschikt voor een pendelreis of een meerdaagse busreis. De Royal Class touringcars van Interbus zijn vaak dubbeldekkers voorzien van luchtvering, Luxe Royal Class fauteuils met extra beenruimte en ruim verstelbare rugleuning, stereo geluidsinstallatie, DVD met meerdere monitoren, minibar voor een kopje koffie, thee, soep of een gekoeld drankje, dubbele beglazing, airconditioning en plintverwarming, minimaal twee ervaren chauffeurs en Toilet. De First Class fauteuils touringcar zijn breder in formaat en comfortabeler.

Complimenten, klachten en tips voor Interbus
Een reservering komt tot stand door het verzenden van het online boekingsformulier gevolgd door de betalingsprocedure via IDEAL of Bankcontact. Ter bevestiging ontvangt u direct uw factuur en ticket per mail.  Tijdens de reis in de touringcar bent u verzekerd. Indien u klachten heeft, dan kunt u zich wenden tot de reisorganisator. Mocht uw klacht toch nog niet naar tevredenheid zijn afgehandeld, dan kunt u bij ANVR-reisorganisaties de klacht, binnen 3 maanden na terugkeer, voorleggen aan de Geschillencommissie Reizen. De uiteindelijke stap is de Rechter indien er nog geen bevredigende compensatie eruit is voortgevloeid.

Bent u al eens op reis geweest met een royal class of first class tourbus van Interbus? Was het naar wens? Hoe was het gesteld met de voorzieningen? Hoe vond u haar klantenservice? Is het bij Interbus zo comfortabel als wordt voorgehouden? Laat ons weten! Laat ons uw mening achter op onze website ErvaringenSite.

Indien u nog niet veel weet over Interbus haar aanbod, faciliteiten en service, voel u vrij om hier op onze ErvaringenSite de reviews lezen!