ErvaringenSite

  Ervaringen Internet Party Shop

  Heeft u binnenkort een themafeestje waar u naar toe wilt gaan? Weet u nog niet precies hoe u verkleedt, wilt gaan, maar wel dat u helemaal los wil gaan met uw kleding? Misschien is het dan de moeite waard om naar de website van de Internet Party Shop te kijken. Ze claimen de online party shop van Nederland en België te zijn. Dit is nogal een uitspraak en natuurlijk lastig te controleren voor u als consument. Hier op ErvaringenSite leest u reviews met daarin meningen en ervaringen van consumenten die u voor zijn gegaan. Zij delen met u wat zij van het bedrijf en haar producten vinden. Hiermee kunt zelf bepalen wat voor een verwachtingen u van Internet Party Shop kunt hebben als u er zaken mee doet.

  Over Internet Party Shop

  De Internet Party Shop biedt een webwinkel die zich richt op de verkoop van feestkleding, -accessoires en -decoratie. Het bedrijf is onderdeel van de TOM-Groep. De groep is opgericht in 2005 en is oorspronkelijk begonnen als fietsenwinkel in Tilburg. Vanuit daar is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste webwinkels van Nederland en heeft 15 verschillende internet shops onder haar hoede. De TOM-Groep werd benoemd in de Twinkle100 van 2020 en hebben een zilveren Shopping Award gewonnen in 2021 in de categorie Market Seller. Het aanbod van Internet Party Shop is uitgebreid en alle aangeboden producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestelling boven de veertig euro worden gratis thuisbezorgd. Mocht na levering de producten niet zijn wat u verwacht had dan heeft u 30 dagen bedenktijd en kunt u geheel kosteloos de producten retourneren.

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  Producten en diensten Internet Party Shop

  Het aanbod van de Internet Party Shop is gericht op producten met betrekking tot ieder soort feest dat u zich maar kan bedenken. Ze hebben een breed aanbod aan Feestdecoratie, zoals ballonnen, slingers, vlaggen, feestverlichting en bijvoorbeeld taart decoratie. Onder de noemer Feestartikelen bieden ze feestaccessoires, feest servies en -bestek, maar ook kaarten, verpakkingen en diverse feestcadeaus. Als het gaat om Feestkleding dan is er een groot aanbod met betrekking tot verkleedkleren, make-up, accessoires, hoofddeksel en pruiken. Om tot het gewenste artikel te komen heeft het bedrijf verschillende manieren om u product te vinden. U kunt zoeken op thema, categorie, merk en bijvoorbeeld datum van uitgifte. Welke verkleding u ook in gedachte heeft, de kans is groot dat Internet Party Shop het voor u in huis heeft.

  Ervaringen, mening, review Internet Party Shop

  Heeft u in het verleden producten via Internet Party Shop besteld? Bent u misschien vaste klant bij het bedrijf en besteld u vaak bij hen? Mocht u reeds bekend zijn met de service en producten van Internet Party Shop, dan horen we graag van u wat uw mening hierover is. We willen u vragen om een review op onze site achter te laten met daarin naast uw mening wellicht uw ervaringen en feedback voor het bedrijf. Uw informatie is erg interessant voor mensen die op het punt staan om een keuze te maken om al dan niet zaken met het bedrijf te gaan doen. Daarvoor op voorhand dank.

  Internet Party Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Internet Party Shop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Internet Party Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Internet Party Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Internet Party Shop actief?

  Internet Party Shop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Internet Party Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.