ErvaringenSite

  Ervaringen Invito

  Welke online shop geeft je de service waar je recht op hebt? Waar krijg je het meeste waar voor je geld? Welke webshop maakt het je het makkelijkst als je eventueel producten terug wilt sturen? Het zijn allemaal vragen waar je niet direct antwoord op krijgt als je een onbekende online shop tegenkomt. Om het je makkelijk te maken bieden wij je de reviews van klanten op onze website. Je vindt daar antwoord op dit soort en andere vragen. Op die manier kom je snel en direct te weten waar je wel en waar je juist niet moet winkelen. Maak gebruik van de aangeboden informatie en ontdek producten van webwinkels die je tot nu toe nog helemaal niet kende. Op deze manier hopen we je behulpzaam te zijn om een nare ervaring tijdens het online shoppen te voorkomen.

  Over Invito

  Invito is een winkelketen die kleding en schoenen verkoopt. Er zijn winkels in onder andere Arnhem, Breda en Nijmegen en vanzelfsprekend kunnen de producten uit het assortiment besteld worden in de online shop. Als je een bestelling plaatst bij Invito dan wordt die binnen 1 tot 3 werkdagen bij je bezorgd. Wat je bestelt kun je veilig betalen met onder andere PayPal, Afterpay, iDeal en creditcard. Mocht je voor of tijdens je bestelling vragen over bepaalde producten hebben dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Nederlands klanten kunnen dat telefonisch en schriftelijk doen, Belgische klanten kunnen dat alleen schriftelijk. Voor wie meer wil weten over de aanbiedingen van Invito bestaat de mogelijkheid om zich op te geven voor de nieuwsbrief.

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  De producten van Invito

  De online shop van Invito biedt een overzichtelijk keuzemenu dat klanten kunnen gebruiken om kleding en schoenen te bekijken. Wat kleding betreft zijn er shirts en tops, jurken met verschillende lengtes, truien en vesten, bloesjes en accessoires zoals mutsen, riemen en panty's verkrijgbaar. Enkele van de merken die Invito verkoopt zijn Nova Cinq en Femme9. Het aanbod aan schoenen bestaat uit boots, sneakers, laarzen en sandalen. Nieuw uitgebracht artikelen staan net zoals de laatste aanbiedingen duidelijk vermeld op de homepagina. Mocht je na ontvangst van een bestelling niet tevreden zijn over de artikelen die je ontvangen hebt dan kun je dat bij Invito melden en de artikelen binnen 14 dagen retoursturen.

  Reviews over Invito

  Wat vind jij als klant van het assortiment en de service van Invito? Wil jij klanten laten weten wat jij bij deze online shop hebt ervaren? Plaats dan een review op onze website! Je kunt in die beoordeling schrijven over de onderwerpen die jij belangrijk vindt zoals de kwaliteit, het gemak van het bestellen of retourneren, de behandeling van je klacht en meer van dat soort zaken. Je weet zelf inmiddels ook wel dat het delen en lezen van reviews steeds populairder wordt. Het is voor consumenten tenslotte de nieuwe manier om elkaar te wijzen op de goede en slechte kanten van een webshop. Jij kunt nieuwe klanten op deze manier dus behoeden voor een miskoop of juist wijzen op de prima service die ze zullen krijgen. Als je zelf regelmatig reviews leest dan weet je dat die van jou niet mag ontbreken.

  Invito
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Invito

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Invito een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Invito. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Invito actief?

  Invito is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Invito gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.