Ervaringen iparts4u

Wat vinden anderen van iparts4u? Vinden het ze een goed bedrijf? Of juist niet? Zijn de prijzen te hoog of juist messcherp? Iparts4u is een webwinkel welke accessoires levert voor iPads, iPhones, Samsung telefoons, Sony tablets en tal van andere gadgets. Er wordt rechtstreeks ingekocht bij de leveranciers en de tussenhandel wordt hierdoor uitgeschakeld. Het is hierdoor mogelijk om een hoge kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs. Ook is het mogelijk om zo snel in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen in de markt. De laatste gadgets en speeltjes zijn dan verkrijgbaar bij iparts4u.

Over iparts4u

Iparts4u levert accessoires voor verschillende toestellen. Ook kun je terecht bij iparts4u voor een reparatie van bijvoorbeeld een iPod, iPhone 3GS, iPhone, iPad en de iPad2. Het kan hierbij gaan om het vervangen van een beeldscherm, een nieuw glas, een ander scherm of een andere backcover. Ook een nieuwe touchscreen, digitizer, microfoon of speaker is mogelijk. Er is eigenlijk van alles mogelijk om een goede telefoon te krijgen.

Iparts4U - 1 van de producten laten ze zelf even zien!

De diensten van iparts4u

Iparts4u biedt volop accessoires aan voor smartphones, tablets en andere gadgets. Ook verzorgen ze reparaties van deze toestellen. De belangrijkste merken welke ze repareren en waarvoor accessoires geleverd worden zijn:
• Apple
• Huawei
• LG
• Samsung
• Sony

Klachten of tips over iparts4u

Er kan altijd wat misgaan. Het is dan goed om een klacht in te dienen. Op die manier is het dan mogelijk om er een oplossing voor te vinden. iparts4u heeft een pagina waarbij aangegeven wordt dat opmerkingen en suggesties van harte welkom zijn. Het is mogelijk om per mail of telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van iparts4u.

Wat vind jij van iparts4u?

Heb jij een persoonlijke ervaring met iparts4u? Dan is het goed om je ervaring met anderen te delen. Je kunt dit doen op een verjaardagsfeestje, wanneer je met de buren praat op straat of wanneer je de kinderen ophaalt van school. Het is echter ook mogelijk om je beoordeling op ErvaringenSite te plaatsen. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van iparts4u.

is iparts4u betrouwbaar voor smartphone accessoires? Komen ze de levertijd na? Lees alle ervaringen van consumenten op ErvaringenSite!

iparts4u
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

6,8
67% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,6

Service

6,4

Prijs

7,4

Leveren

7

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

In een woord: super!

Ik kon bijna geen keuze maken uit de vele iPhone hoesjes, zoveel leuke hoesjes! Had mijn bestelling de volgende dag in huis, helemaal super! :-)

Door: Pieter18-04-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Veel aanbiedingen maar storende reclame

Ze bieden veel aan dus ik vond al gauw precies het juiste kabeltje en de goede oplader. Maar wat een storende reclame overal, vooral die blauwe melding die je steeds over de tekst heen krijgt.

Door: Kasper v.Gelderen08-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Leuke dingen

Ze hebben veel leuke dingen
Maar toen ik iets bestelde, toen waren ze een dag te laat met leveren en daar was ik niet zo blij mee!

Door: Antje05-11-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7,5

hoesjes iphone

Veel hoesjes voor mijn Iphone hier!! Wel best duur, maar ook veel te kiezen!

Door: Chrissy27-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

lekker veel keuze en aanbiedingen

Ontzettend onhandige website en ook nog met zo'n irritante banner, maar ze hebben wel lekker veel keuze en aanbiedingen en dat is het belangrijkste!

Door: Freddie15-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Vreselijk bedrijf. Doe het niet!

Vreselijk bedrijf. Doe het niet!

Door: Serge07-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over iparts4u

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)