is BSTN legit? Lees of BSTN betrouwbaar is!

is BSTN legit? Lees of BSTN betrouwbaar is!
Online shop

BSTN is een van de vele online winkels die zich richt op de verkoop van kleding zoals jassen, broeken en sneakers. Het bedrijf heeft volgens de diverse reviews op ErvaringenSite in de afgelopen jaren een positieve reputatie opgebouwd en trekt hierdoor veel klanten van over de hele wereld aan. In deze BSTN store review gaan we dieper in op de vraag of BSTN legit is en waarom. Ook bespreken we het retourproces en laten we je zien hoe je met de klantenservice contact op kunt nemen.

Wat is BSTN Store?

BSTN is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van kleding, accessoires en schoenen. Een naam die veel gebruikt wordt voor het soort kleding die er door dit bedrijf wordt aangeboden is streetwear. Het bedrijf biedt online een ruim aanbod aan merkproducten van bekende merken zoals Nike, Adidas, Puma en nog vele andere. De website is op een gebruiksvriendelijke manier ingericht en biedt gedetailleerde informatie over ieder product en elk merk dat er in de virtuele vitrine staat. Er wordt zelfs achtergrondinformatie over de geschiedenis van merken en artikelen gegeven. BSTN is in 2013 in de Duitse plaats München opgericht en heeft sinds die tijd een grote klantenkring opgebouwd. In Duitsland zijn er zelfs twee winkels waar alle online aangeboden artikelen te zien en te passen zijn.

Is BSTN legit?

De belangrijkste vraag die we moeten beantwoorden is: is BSTN legit? Het antwoord is ja, BSTN is een legitieme winkel voor streetwear en sneakers. Alle belangrijke informatie die je als klant nodig hebt om daar online achter te komen staat zeer duidelijk vermeld op de site. Zo zijn onder andere de algemene voorwaarden en betalingsmethodes van deze BSTN shop makkelijk terug te vinden. Het bedrijf heeft hierdoor een goede reputatie opgebouwd en veel klanten laten hierdoor veel positieve Bstn reviews achter.

Is BSTN betrouwbaar?

BSTN is een van de betrouwbaarste online winkels. Het bedrijf is trots op de kwaliteit van de producten die het verkoopt en biedt daarom alleen authentieke merkproducten aan. De site heeft ook een duidelijk retourbeleid en geeft klanten de mogelijkheid om producten die hen niet bevallen terug te sturen. Daarnaast heeft BSTN een goede score op ErvaringenSite met veel positieve beoordelingen van klanten. Dit is een duidelijk teken dat het bedrijf betrouwbaar is en dat klanten tevreden zijn met hun aankopen.

BSTN contact

Als je vragen hebt over je aankoop of een probleem wilt melden dan kun je contact met BSTN opnemen. Het bedrijf heeft een klantenservice die volgens consumenten zeer correct en vlot reageert op vragen en klachten. Je kunt contact zoeken met BSTN via e-mail op support@bstn.com of via telefoon op +49 89 452 366 21. Het bedrijf heeft ook een chatfunctie op de website waarmee je direct met een medewerker van de klantenservice in gesprek kunt gaan. Bovendien is deze webshop te volgen via sociale media. Vooral als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe drops en aanbiedingen is het aan te raden om bstn op Facebook, YouTube en Instagram te volgen.

BSTN retour

Als je niet tevreden bent over de BSTN sneakers die net bezorgd zijn dan kun je ze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Om dit te doen, verstrekt het bedrijf online een formulier dat je in kunt vullen om het hele proces vlot te laten verkopen. De klant is zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten en de schoenendoos of verpakking moet ook terug gestuurd worden.

Betrouwbaarheid is belangrijk

Uit bovenstaande informatie blijkt dat BSTN door veel klanten gewaardeerd wordt en dat het bedrijf weet hoe ze de juiste service moet verlenen. Omdat het vertrouwen van consumenten enorm belangrijk is voor het doen van een aankoop kun je op ErvaringenSite ook terecht voor review over andere online webshops. Zo zijn er veel klanten die tegenwoordig online winkelen. Een aantal daarvan laat in hun reviews weten of een webwinkel zoals Verfbaudet betrouwbaar is.

Conclusie

Uit de vele reviews over BSTN blijkt dat deze online winkel alleen echte en originele producten van bekende merken verkoopt die zonder moeite retour gestuurd kunnen worden als je er toch niet tevreden over bent. Bovendien staan de medewerkers van het bedrijf met plezier voor je klaar tijdens het bestellen en na het bezorgen om jouw winkelervaring zo goed mogelijk te laten verlopen. Heb je nog meer nodig om overtuigd te worden?

Meer Online shop