ErvaringenSite

  Ervaringen ITead

  Om te weten wat je van een website mag verwachten als het aankomt op de kwaliteit van de verkochte producten of de klantvriendelijkheid van medewerkers is het raadzaam om reviews te lezen. Dit wordt door steeds meer consumenten gedaan en gelukkig zijn er ook steeds meer klanten die een moment de tijd nemen om hun review te schrijven. Op onze website bieden wij je die reviews waarin klanten commentaar geven op alles wat zij belangrijk vinden. Zo kom je makkelijk te weten welke websites en online shops als beste gewaardeerd worden en wat je er dus van mag verwachten. We hopen dat je met de aangeboden informatie de online shop vindt die het beste bij je wensen en eisen past.

  Over ITead

  ITead is een internationaal platform dat slimme elektronica voor in en om het huis verkoopt. De website wordt beheerd door Nova Silk Road Sarl uit Frankrijk en ITead Intelligent Systems Company uit China. In dat laatste land bevindt zich ook de klantenservice van de site. Europese klanten kunnen daarom vanwege het tijdsverschil beter een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier om hun vragen aan de medewerkers van deze dienst te stellen. Aangezien de goederen ook vanuit China verstuurd worden hebben klanten de optie uit twee leveringsmethodes. ITead gebruikt DHL voor leveringen tussen de 2 en 5 werkdagen en Special Lines voor bezorgingen die 2 tot 4 weken kunnen duren. Voor betalingen van de gekochte producten en de bezorgkosten biedt de site betaalmethodes zoals PayPal en creditcard.

  De producten van ITead

  De site van ITead verkoopt producten van de merken ITead, Sonoff, Nextion en Airspy. Zo worden er van deze merken diverse slimme artikelen aangeboden om in huis te gebruiken. Daartoe behoren onder andere elektronische inbouwdisplay's in verschillende afmetingen, bodemvochtigheidsmeters met sensoren, smart stekkerdozen en apparaten om draadloos Wi-Fi en licht te bedienen. Daarnaast worden er onder andere draadloze IP-camera's, signaalversterkers en bewegingssensoren aangeboden. Elk product beschikt over een uitgebreide technische beschrijving met kenmerken en specificaties. De artikelen die door ITead verkocht worden hebben een jaar garantie en mocht je na ontvangst niet tevreden zijn dan heb je 30 dagen de tijd om de gekochte producten terug te sturen.

  Reviews over ITead

  Is ITead een betrouwbare site? Welke kwaliteit hebben de verkochte producten? Het zijn vragen die bij veel consumenten die deze online shop nog niet kennen door het hoofd gaan. Jij als klant kunt antwoord op deze en ander vragen geven door een review over jouw ervaring te schrijven om die vervolgens op onze website te plaatsen. Zo kunnen we samen laten zien hoe het met de betrouwbaarheid en kwaliteit van ITead gesteld staat. Door in jouw beoordeling dieper in te gaan op onderwerpen zoals de snelheid van levering, de afhandeling van vragen en klachten en meer van dat soort zaken kunnen we een duidelijk beeld scheppen van de manier waarop deze aanbieder met klanten omgaat. Je komt op die manier tegemoet aan alle vragen die veel consumenten op dit moment nog hebben over ITead.

  ITead
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ITead

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ITead een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ITead. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ITead actief?

  ITead is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ITead gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.