ErvaringenSite

  Ervaringen Jacky Luxury

  Als het aankomt op het kiezen van een online shop om nieuwe kleding te bestellen kun je maar het beste afgaan op de meningen van andere klanten. Zij hebben tenslotte ervaring met de manier waarop deze webshops werken. Zij vertellen hier meer over in de reviews die zij op onze website publiceren. Door aandachtig die reviews te lezen weet je precies wat je kunt verwachten van een online shop die je nog niet kent. Je hoeft dus niet bang te zijn een miskoop te doen.

  Over Jacky Luxury

  Jacky Luxury is een modemerk dat speciaal voor vrouwen kledingcollecties op de markt brengt. Het bedrijf bestaat inmiddels ruim tien jaar en heeft zijn oorsprong in Nederland. De klantenservice is gevestigd in Amsterdam en je kunt daar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur terecht met vragen over bestellingen en producten. Je kunt natuurlijk e-mailen en whatsappen maar je kunt ook ouderwets bellen en je vraag stellen. Voor bestellingen naar België maakt Jacky Luxury gebruik van de diensten van DPD en normaal gezien heb je jouw bestelde artikelen binnen 1 tot 3 werkdagen binnen. De bezorgkosten hangen af van de producten die je besteld. Je kunt een bestelling eenvoudig en veilig afrekenen met methodes zoals PayPal of je creditcard.

  EASY LOGO FOR YOUR ONLINE SHOP USING PICSART | JEAN CACHO

  De producten die Jacky Luxury verkoopt

  Jacky Luxury biedt kleding voor dames met een duidelijke vrouwelijke stijl. De gepresenteerde collecties zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die voor een eerlijke prijs verkrijgbaar zijn. Een deel van de damescollectie wordt bovendien uitgebracht voor meisjes tussen de zes en zestien jaar. Zo kun je met het merk een perfecte moeder-dochter look samenstellen. Je vindt er een grote verscheidenheid aan verschillende kledingstukken zodat je de juiste look geheel zelf kunt kiezen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit rokken, kanten jurken, jeans, tops met en zonder ruffles, denim shorts en jumpsuits. Op de homepagina zijn de meest verkochte en meest populaire artikelen duidelijk te zien. Bijna alle kleding is verkrijgbaar van maat XS tot XXL en voor de duidelijkheid staat bij de foto van het model vermeld hoe lang zij is en welke maat ze draagt.

  Reviews en tips over Jacky Luxury

  Ben jij ook klant van deze online-store? Wat zijn zoal de redenen dat je hier telkens opnieuw besteld? Is het de kwaliteit van de kleding, of de vakkundige manier waarop je geholpen wordt als je vragen hebt? Wat voor jou ook de reden is, we hopen dat jij een review over Jacky Luxury op onze website wilt plaatsen. Je kunt dit vrijblijvend en kosteloos doen. Door jouw beoordeling te publiceren zullen nieuwe klanten je nu al dankbaar zijn. Zij kunnen aan de hand van jouw ervaring namelijk precies zien wat hen te wachten staat bij deze online shop. Je maakt het voor hen dus een stuk eenvoudiger om de twijfel die ze nu nog hebben weg te nemen. Maar natuurlijk verwachten we niet alleen maar positieve commentaren. Als je niet tevreden over de producten die je hier eens bestelde mag je natuurlijk ook een review schrijven. Wij willen tenslotte een zo realistisch mogelijk beeld van de werkwijze van Jacky Luxury kunnen laten zien.

  Jacky Luxury
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jacky Luxury

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jacky Luxury een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jacky Luxury. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jacky Luxury actief?

  Jacky Luxury is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jacky Luxury gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.