J.Crew Factory

Alle reviews

J.Crew Factory

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Manfield
4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Sarenza
7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

J.Crew Factory

Zoek jij naar gedetailleerde informatie over hoe online shops met klanten, hun bestellingen en hun klachten omgaan? Dan ben je bij onze website aan het juiste adres want wij bieden je de reviews die andere klanten hebben geschreven naar aanleiding van hun ervaringen tijdens het online winkelen. Je krijgt door het lezen van hun commentaren en klachten veel duidelijkheid en antwoord op vragen die je nu nog hebt over onder meer de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van webshops. Zo hopen we je het makkelijk te maken om voor de beste online shop te kiezen die het meeste bij je wensen en eisen past. De kans op een miskoop neemt daardoor behoorlijk af zodat je zonder twijfels kunt bestellen wat je nodig hebt.

Over J Crew Factory
J Crew Factory is een Amerikaanse online store die kleding voor dames, heren en kinderen verkoopt. Doordat de site gevestigd is in de Verenigde Staten wordt alle informatie van klanten ook in dat land opgeslagen. Wil je weten welke ervaring andere klanten daarmee hebben? Lees dan de reviews op onze website. Om meer te weten te komen over producten of bestellingen kun je contact opnemen met de klantenservice van J Crew Factory. Deze afdeling is per e-mail of live chat bereikbaar maar vergeet niet dat er tijdsverschil is tussen de USA en Europa. Producten die je bij deze online shop wilt bestellen kun je veilig betalen met methodes zoals PayPal of creditcard.

De producten en diensten van J Crew Factory
De homepagina van J Crew Factory laat duidelijk de meest populaire categorieën zien. Deze webshop verkoopt net zoals andere online kledingwinkels kleding voor dames, heren en kinderen. Van jassen, jeans en shirts tot jurken, leggings en ondergoed. Natuurlijk biedt deze site de mogelijkheid om producten terug te sturen als je niet tevreden bent maar hoe worden klachten en vragen door J Crew Factory afgehandeld? Klanten vertellen je er meer over in de reviews die zij op onze website hebben geplaatst. Verder biedt deze online shop extra aanbiedingen voor klanten,  de meest interessante staan als eerste vermeld. Om een bestelling te kunnen plaatsen en betalen word er wel van je verwacht dat je een account maakt.

Reviews en commentaren over J Crew Factory
Steeds meer consumenten zoeken naar commentaren en klachten van andere klanten om te weten te komen welke online shops betrouwbaar zijn en welke niet. Wil jij daar als klant van J Crew Factory ook aan bijdragen? Dan ben je van harte welkom om jouw review over deze online store op onze website te delen. Met jouw beoordeling kun je inzicht geven in de plus- en minpunten van het winkelen bij deze webshop en je kunt uitgebreid vertellen wat jouw ervaring is met de kwaliteit en geleverde service. Hoe meer klanten een review plaatsen hoe duidelijker het wordt hoe J Crew Factory met klanten omgaat. Wacht daarom niet langer en wordt deel van de steeds groter wordende groep consumenten die reviews deelt en leest. Door jouw ervaring te delen geef je anderen de zekerheid die zij zoeken.