ErvaringenSite

  Ervaringen Jimmy Jazz

  De manier waarop online winkelen tegenwoordig is ingeburgerd heeft consumenten de ruimte gegeven om hun meningen en ervaringen met elkaar te willen delen. Dit doen zij door reviews over de webshops te schrijven waarin zij schetsen hoe zij behandeld zijn en wat zij vinden van de kwaliteit van de producten en de geboden service. Zij publiceren deze reviews op onze website zodat jij geheel vrijblijvend over de aangeboden informatie kunt beschikken. We maken je het op die manier extra makkelijk om de best gewaardeerde shop te vinden zodat je zonder problemen de producten kunt bestellen die je nodig hebt. Als je slim gebruik maakt van de commentaren en meningen van anderen zal je bespaard blijven van toekomstige miskopen.

  Over Jimmy Jazz

  Dit merk ontstond meer dan 25 jaar geleden toen oprichter en algemeen directeur James Khezrie een toename zag in de vraag naar populaire herenkleding in de stad New York. Hij opende zijn eerste winkel die hij noemde naar zijn favoriete nummer van punk band The Clash. Het merk heeft zich kunnen blijven ontwikkelen en inmiddels zijn er meer dan 170 winkels verspreid over de Verenigde Staten te vinden. Europese en andere klanten kunnen het aanbod van het merk in de internationale online shop bekijken. Je kunt voor vragen over de producten in deze webshop schriftelijk contact op nemen met de klantenservice. Verder is er een helpdesk waar je de meest voorkomende vragen kunt lezen. Om producten van Jimmy Jazz te kunnen bestellen heb je een creditcard of een PayPal account nodig.

  The truth about online shopping.

  De producten van Jimmy Jazz

  Jimmy Jazz verkoopt een verscheidenheid aan producten van bekende merken. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor artikelen van Adidas, Nike, The North Face en Lacoste. De diverse collecties bevatten onder andere shirts, korte broeken en schoenen voor heren. Voor dames zijn er verder ook artikelen zoals jurkjes te bestellen. De meest populaire en nieuwste artikelen staan overzichtelijk vermeld op de homepagina van Jimmy Jazz. Behalve kleding kun je bij deze online shop ook shoppen als je op zoek bent naar petjes, kettingen, rugzakken, ondergoed en riemen. Klanten die graag op de hoogte blijven van de nieuw gelanceerde producten en ander nieuws kunnen zich opgeven voor de nieuwsbrief van deze webshop.

  Reviews over Jimmy Jazz

  Ben jij klant van Jimmy Jazz? Laat dan een review over deze online shop op onze website achter. Door jouw ervaring te publiceren maak je het consumenten die deze shop nog niet kennen zoveel eenvoudiger om meer te weten te komen. Je geeft ze alle insider informatie over de geleverde kwaliteit en de service die deze online shop hanteert. Met jouw beoordeling laat je hen direct zien wat de plus- en minpunten van deze webshop zijn. Jouw ervaring zal voor hen een goed begin zijn om te weten of Jimmy Jazz ook ver hen de juiste online shop is. Neem een moment de tijd en deel jouw review met de rest van de wereld. Zonder dat je het ooit te weten komt zullen er klanten zien die jou inzet enorm waarderen.

  Jimmy Jazz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jimmy Jazz

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jimmy Jazz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jimmy Jazz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jimmy Jazz actief?

  Jimmy Jazz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jimmy Jazz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.