Junarose

Alle reviews

Junarose

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Junarose

Ben je op zoek naar een aanbieder van kleding voor vrouwen met een maatje meer? Dan zou het aanbod van Junarose misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met Junarose te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Junarose
Junarose biedt als onderdeel van het modelabel Vero Moda jeugdige items voor vrouwen met een maatje meer, en dit in een breed scala aan prints en kleuren. De collecties van dit label zouden fris, speels, hedendaags en verkrijgbaar in de maten 42 tot 56 zijn. Volgens het team achter Junarose moeten vrouwen de kans krijgen om kleding te dragen waarin ze zich goed en mooi voelen. Daarom streeft dit label ernaar om je de nieuwste plussize mode voor eender welk lichaamstype aan te bieden. Je zou er kunnen shoppen voor talrijke creaties, zoals kleedjes, jeans en formele kleding. Vooral het aanbod kleedjes zou erg uitgebreid zijn, zodat je een ruime keuze hebt tussen mini, midi en maxi kleedjes. Bij dit bedrijf zou je als vrouw met een maatje meer perfect je eigen look kunnen samenstellen.

Producten en diensten van Junarose
Op de website van dit label kun je in het menu klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Nieuwe items, Shop per categorie, Great offers en Maattabel. Omdat sommige van deze categorieën verder zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, kun je sneller door het menu navigeren. Heb je min of meer een idee van het artikel waarnaar je op zoek bent? Dan kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Volgens de informatie op deze site zou je bij Junarose profiteren van gratis verzending bij elke bestelling vanaf € 60, 100 dagen gratis retourneren en dagelijkse toevoeging van nieuwe items. Voor vragen of opmerkingen aan het team van deze onderneming kun je de klantenservice telefonisch of per chat contacteren, of door eenvoudigweg het formulier op de website in te vullen en te versturen.

Complimenten, klachten en tips voor Junarose
Heb je ooit al één of meerdere artikels bij dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Duurde het lang voordat je je bestelling in ontvangst mocht nemen? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? Of heb je misschien nog nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt lezen wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Veel leesplezier!