ErvaringenSite

  Ervaringen Junarose

  Ben je op zoek naar een aanbieder van kleding voor vrouwen met een maatje meer? Dan zou het aanbod van Junarose misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met Junarose te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Junarose

  Junarose biedt als onderdeel van het modelabel Vero Moda jeugdige items voor vrouwen met een maatje meer, en dit in een breed scala aan prints en kleuren. De collecties van dit label zouden fris, speels, hedendaags en verkrijgbaar in de maten 42 tot 56 zijn. Volgens het team achter Junarose moeten vrouwen de kans krijgen om kleding te dragen waarin ze zich goed en mooi voelen. Daarom streeft dit label ernaar om je de nieuwste plussize mode voor eender welk lichaamstype aan te bieden. Je zou er kunnen shoppen voor talrijke creaties, zoals kleedjes, jeans en formele kleding. Vooral het aanbod kleedjes zou erg uitgebreid zijn, zodat je een ruime keuze hebt tussen mini, midi en maxi kleedjes. Bij dit bedrijf zou je als vrouw met een maatje meer perfect je eigen look kunnen samenstellen.

  24 Hour Online Shopping Challenge

  Producten en diensten van Junarose

  Op de website van dit label kun je in het menu klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Nieuwe items, Shop per categorie, Great offers en Maattabel. Omdat sommige van deze categorieën verder zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, kun je sneller door het menu navigeren. Heb je min of meer een idee van het artikel waarnaar je op zoek bent? Dan kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Volgens de informatie op deze site zou je bij Junarose profiteren van gratis verzending bij elke bestelling vanaf € 60, 100 dagen gratis retourneren en dagelijkse toevoeging van nieuwe items. Voor vragen of opmerkingen aan het team van deze onderneming kun je de klantenservice telefonisch of per chat contacteren, of door eenvoudigweg het formulier op de website in te vullen en te versturen.

  Complimenten, klachten en tips voor Junarose

  Heb je ooit al één of meerdere artikels bij dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Duurde het lang voordat je je bestelling in ontvangst mocht nemen? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? Of heb je misschien nog nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt lezen wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Veel leesplezier!

  Junarose
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Junarose

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Junarose een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Junarose. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Junarose actief?

  Junarose is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Junarose gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.