ErvaringenSite

  Ervaringen Jupiduu

  Ben jij op zoek naar een stijlvolle en veilige indoor glijbaan voor je kind? Maar vind jij het lastig om een geschikte webshop uit te kiezen? Wellicht is de houten indoor glijbaan genaamd "White Elephant" van Jupiduu dan wel iets voor jou! Maar hoe weet je nou zeker of dit bedrijf wel betrouwbaar is? Of de kwaliteit van het product wel goed genoeg is? En wat je van de klantenservice van Jupiduu kunt verwachten? Voor de antwoorden op deze vragen, kun je hier bij ErvaringenSite terecht. Wij hebben namelijk reviews en beoordelingen over Jupiduu geschreven door voorgaande klanten voor jou op een rijtje gezet. Op die manier kun jij alle opties met elkaar vergelijken en uiteindelijk een goede keuze maken. Heb jij de "White Elephant" van Jupiduu zelf in huis? Dan zouden wij het erg waarderen als jij een review over het bedrijf op deze pagina achter zou willen laten.

  Over Jupiduu

  De beroemde indoor glijbaan is in 2014 op de markt gebracht door de twee broers Ken & Kai. Daarmee is ook het bedrijf Jupiduu geboren. Het product werd al snel een groot succes en ontging zelfs de Britse koninklijke familie niet. De nanny van prins George bestelde namelijk een Jupiduu glijbaan voor hem ter gelegenheid van zijn eerste verjaardag. Sinds die dag is niets meer zoals het was. Tegenwoordig krijgt Jupiduu elke minuut veel orders van over de hele wereld.

  Bovendien is het doel van het bedrijf om met de "White Elephant" beweging en plezier in elke kinderkamer te brengen. Tegenwoordig bestaat het Jupiduu team uit Kai, Nelson en Ken.

  ASMR packing orders, info keperluan online shop

  Over de Jupiduu glijbaan

  De Jupiduu kinderglijbaan is te bestellen op de webshop van Jupiduu. Het product voldoet aan de Europese norm voor speelgoedveiligheid (EN-71). Zo is er bijvoorbeeld bij de productie alleen gebruik gemaakt van gecertificeerde verf die speekselbestendig is. De glijbaan is zó ontworpen dat kinderen hem gemakkelijk en veilig kunnen beklimmen. Daarnaast is de glijbaan bedoeld voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar.

  De glijbaan is voorzien van een Jupiduu-embleem in reliëf en heeft een tijdloos design voor zowel kinder- als woonkamers.

  De klantenservice van Jupiduu

  Heb jij een vraag voor het bedrijf en staat het antwoord op je vraag niet op de veelgestelde vragen pagina op de website van Jupiduu? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Jupiduu door het contactformulier op de website in te vullen of te bellen naar +49 (0) 2852 - 70 300 73.

  Op de hoogte blijven van updates van het bedrijf? Vergeet dan niet om de social media kanalen van Jupiduu op Facebook, Instagram en YouTube te volgen.

  Jupiduu verzending

  Wanneer je een bestelling op de webshop van Jupiduu plaatst, worden er voor standaard verzending €29.90 aan verzendkosten in rekening gebracht. Je kunt je glijbaan dan tussen 3-5 dagen thuis verwachten. Wanneer je voor express verzending kiest worden er €39.90 aan verzendkosten doorberekend. De levertijd die bij deze verzendoptie hoort is 1-2 dagen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Jupiduu

  Heb jij de "White Elephant" zelf thuis? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met dit product en Jupiduu is. Hoe tevreden was jij met de glijbaan van Jupiduu? Had jij de glijbaan snel in huis of moest je wat langer wachten? En wat is jouw ervaring met de klantenservice van het bedrijf? Laat jouw review over Jupiduu op deze pagina achter en help andere ouders met het vinden van een geschikte glijbaan!

  Jupiduu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jupiduu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jupiduu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jupiduu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jupiduu actief?

  Jupiduu is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jupiduu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.