ErvaringenSite

  Ervaringen Just Carpets

  Breng jij elke week de kinderen naar het voetbalveld en stappen ze zo weer met hun modderige voetbalschoenen in de auto en zijn de automatten nu niet meer schoon te krijgen? Of trapt jouw man altijd zo hard op de pedalen dat de automat helemaal versleten is? Dan heeft Just Carpets de oplossing! Ze hebben op maat gemaakte automatten die in iedere auto passen. Wil je eerst zeker weten dat de matten veilig en betrouwbaar zijn? Of ben je benieuwd naar de kwaliteit? Lees dan hier de onafhankelijke reviews van echte klanten over Just Carpets. Je kunt veel leren van hun ervaringen en weet altijd wat je koopt.

  Over Just Carpets

  In 2009 besloten Martin Boone en Chris Simonse de handen ineen te slaan en een webshop te beginnen voor automatten. Martin had al vele jaren ervaring in het verkopen van automatten en Chris was als webdeveloper de drijvende kracht achter de website. In het begin werden de automatten nog ingekocht bij leveranciers, maar al snel ontstond de wens om het hele productieproces zelf te beheren. Sinds 2013 heeft Just Carpets zelf de productie van hun automatten in handen, van het snijden van de materialen tot het banderen van de matten. Het is sindsdien ook mogelijk om automatten met logo en met tekst te bestellen. Je ontwerpt het helemaal zelf en geeft een persoonlijk tintje aan je auto. Ze hebben overigens nu ook matten voor je caravan of camperte koop.


  Hoe worden de automatten van Just Carpets gemaakt? Zo dus!

  Diensten Just Carpets

  De webshop heeft voor alle automerken de perfecte automat in het assortiment. De mallen voor deze automatten worden direct geleverd door de autofabrikanten zodat de automat altijd gegarandeerd past. Just Carpets gaat echter nog een stap verder en belooft klanten een automat die beter is dan het origineel. Klanten krijgen daarom ook een niet-goed-geld-terug garantie op al hun bestellingen. Ook is achteraf betalen altijd mogelijk. Ook de levering is snel en efficiënt. Alle bestellingen worden binnen 4 werkdagen geleverd om het perfecte maatwerk te kunnen garanderen.

  Klachten Just Carpets

  Voor alle klanten met vragen of klachten zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van de webshop. Op de contactpagina van Just Carpets staan alle contactgegevens vermeld. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer om direct met een medewerker te spreken. Het is echter ook mogelijk om een mail te sturen naar het e-mailadres of om een brief te sturen naar het postadres. Just Carpets heeft overigens ook een LiveChat. Houd er wel rekening mee dat de LiveChat niet altijd online is.

  Jouw ervaringen met Just Carpets!

  Heb jij jouw nieuwe automatten al in de auto liggen? Of was de vloer van jouw caravan aan vervanging toe en heb je alles op maat laten maken bij Just Carpets? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en geef jouw mening. Zijn de automatten betaalbaar? Wat vind je van de kwaliteit van het maatwerk? Werd jouw bestelling binnen 4 werkdagen geleverd? Geef antwoord op deze vragen in je review en laat andere klanten weten of je Just Carpets aanraadt!

  Je bent altijd veilig onderweg met de automatten van Just Carpets. Wil je graag meer van hun klanten horen? Lees hier hun reviews en ervaringen.

  Just Carpets
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Just Carpets

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Just Carpets een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Just Carpets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Just Carpets actief?

  Just Carpets is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Just Carpets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.