Just Carpets

Alle reviews

Just Carpets

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Just Carpets

Breng jij elke week de kinderen naar het voetbalveld en stappen ze zo weer met hun modderige voetbalschoenen in de auto en zijn de automatten nu niet meer schoon te krijgen? Of trapt jouw man altijd zo hard op de pedalen dat de automat helemaal versleten is? Dan heeft Just Carpets de oplossing! Ze hebben op maat gemaakte automatten die in iedere auto passen. Wil je eerst zeker weten dat de matten veilig en betrouwbaar zijn? Of ben je benieuwd naar de kwaliteit? Lees dan hier de onafhankelijke reviews van echte klanten over Just Carpets. Je kunt veel leren van hun ervaringen en weet altijd wat je koopt.

Over Just Carpets
In 2009 besloten Martin Boone en Chris Simonse de handen ineen te slaan en een webshop te beginnen voor automatten. Martin had al vele jaren ervaring in het verkopen van automatten en Chris was als webdeveloper de drijvende kracht achter de website. In het begin werden de automatten nog ingekocht bij leveranciers, maar al snel ontstond de wens om het hele productieproces zelf te beheren. Sinds 2013 heeft Just Carpets zelf de productie van hun automatten in handen, van het snijden van de materialen tot het banderen van de matten. Het is sindsdien ook mogelijk om automatten met logo en met tekst te bestellen. Je ontwerpt het helemaal zelf en geeft een persoonlijk tintje aan je auto. Ze hebben overigens nu ook matten voor je caravan of camperte koop.


Diensten Just Carpets
De webshop heeft voor alle automerken de perfecte automat in het assortiment. De mallen voor deze automatten worden direct geleverd door de autofabrikanten zodat de automat altijd gegarandeerd past. Just Carpets gaat echter nog een stap verder en belooft klanten een automat die beter is dan het origineel. Klanten krijgen daarom ook een niet-goed-geld-terug garantie op al hun bestellingen. Ook is achteraf betalen altijd mogelijk. Ook de levering is snel en efficiënt. Alle bestellingen worden binnen 4 werkdagen geleverd om het perfecte maatwerk te kunnen garanderen. 

Klachten Just Carpets
Voor alle klanten met vragen of klachten zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van de webshop. Op de contactpagina van Just Carpets staan alle contactgegevens vermeld. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer om direct met een medewerker te spreken. Het is echter ook mogelijk om een mail te sturen naar het e-mailadres of om een brief te sturen naar het postadres. Just Carpets heeft overigens ook een LiveChat. Houd er wel rekening mee dat de LiveChat niet altijd online is.

Jouw ervaringen met Just Carpets!
Heb jij jouw nieuwe automatten al in de auto liggen? Of was de vloer van jouw caravan aan vervanging toe en heb je alles op maat laten maken bij Just Carpets? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en geef jouw mening. Zijn de automatten betaalbaar? Wat vind je van de kwaliteit van het maatwerk? Werd jouw bestelling binnen 4 werkdagen geleverd? Geef antwoord op deze vragen in je review en laat andere klanten weten of je Just Carpets aanraadt!

Je bent altijd veilig onderweg met de automatten van Just Carpets. Wil je graag meer van hun klanten horen? Lees hier hun reviews en ervaringen.