ErvaringenSite

  Ervaringen JustLenses

  Het dragen van contactlenzen heeft vaak voordelen ten opzichte van een bril, zowel in draagcomfort als gemak. Lenzen hebben echter ook nadelen. Heb je ook lenzen? Dan zul je er zeker geregeld een kwijt zijn geraakt. Niet alleen erg lastig maar ook nog eens een duur geintje als het te vaak gebeurt. Veel mensen kopen hun lenzen bij de opticien of drogisterij. Wist u dat zes op de tien mensen een bril of contactlenzen draagt? Lees hier verder. Wanneer je van je opticien lenzen voor geschreven hebt gekregen kun je ze altijd bij datzelfde adres blijven halen, maar tegenwoordig zijn er ook veel sites die online hetzelfde kunnen aanbieden. Vaak kan men online op basis van prijs concurreren doordat men minder overhead kosten heeft. Maar vaak is het moeilijk in te schatten met wat voor een bedrijf men van doen heeft en al helemaal of men bijvoorbeeld verstand van zaken heeft. JustLenses is een bedrijf die online allerlei verschillende lenzen aanbiedt. Hier op onze site hebben anderen reviews achtergelaten over dit bedrijf en geven je een betrouwbaar beeld van JustLenses. Meningen en ervaring van Belgen die in aanraking zijn geweest met het bedrijf en die zowel positief als negatief hun verhaal doen. Lees hier alles wat je moet weten voordat je iets besteld bij het bedrijf.

  Over JustLenses

  Het bedrijf is gevestigd in Louisiana, America en is sinds 1998 uitgegroeid tot een van de grootste online aanbieder van lenzen ter wereld. Ze doen zaken met verschillende producenten en leveren internationaal. Door jaren lange ervaring met lenzen, hun klanten en leveranciers zijn ze in staat geweest een gedegen naam op te bouwen in de branch. JustLenses vindt het belangrijk transparant te zijn in hun aanbod, maar ook hun prijsstelling. Ze leggen zelfs uit dat gratis bezorgen niet kan en dat alles wat gratis is toch ergens van betaald dient te worden.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Producten van JustLenses

  Het bedrijf JustLenses heeft een groot aantal contactlenzen in hun assortiment dat ze door middel van scherp inkopen en weinig overhead kosten voordelig bij de klant weten te krijgen. Kortingen vergeleken met de detailhandel kunnen oplopen tot wel 70 procent. Voorgeschreven lenzen via een opticien kunnen op basis van merk, type en sterkte gevonden worden. JustLenses biedt de lenzen aan van verschillende leveranciers, zoals Johnson & Johnson, Coopervision, Alcon, Bausch & Lomb, enzovoorts. Allen groten namen in de lenzen industrie. De verschillende soorten contactlenzen kunnen op verschillende manieren gezocht worden op de site. Zo staan de contactlenzen gesorteerd op alfabet, maar ook op type en producent. Van gekleurde lenzen tot alle verschillende sterkten daglenzen, grote kans dat ze het verkopen op de site van JustLenses.

  Ervaringen, mening en tip JustLenses

  Heeft u ooit een bestelling gedaan via JustLenses? Heeft u misschien zelfs op dit moment lenzen in van JustLenses? Dan horen we je graag! Je kunt namelijk met andere mensen je mening en ervaringen over JustLenses hier op onze site delen. Laat alsjeblieft een review hier achter, daarmee kun je veel mensen helpen met het maken van een juiste keuze. Zowel positieve als negatieve ervaringen zorgen voor een betrouwbaar beeld van het bedrijf JustLenses.

  JustLenses
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over JustLenses

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is JustLenses een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over JustLenses. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is JustLenses actief?

  JustLenses is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JustLenses gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.