ErvaringenSite

  Ervaringen JustLounge

  Kleden doen we dagelijks, ook al gaan we het huis niet uit. Gaan we dagelijks naar het werk of andere verplichtingen, dan willen we er natuurlijk goed voor de dag komen. Bij uw kleding hoort natuurlijk de bijpassende accessoires. Bent u iemand die houdt van mode en merkkleding? Bent u op zoek naar luxe ontwerpvoor accessoires? Wilt u een online shop bezoeken met een breed catalogus van nieuwe merken? Of wilt u meegaan met de mode en de laatste trends? Dan kunt u op ErvaringenSite terecht voor beoordelingen en ervaringen van klanten. Lees de reviews en maak uw keus! Door de reviews te lezen krijgt u reëel inzicht over de producten en diensten, die de verschillende kledingzaken aanbieden. Het zijn reviews van klanten die de minnetjes en plusjes van het bedrijf kennen.

  Over JustLounge
  JustLounge is opgericht in 2013. Het is een online kleinhandelaar voor luxe heren- en dames mode. Een winkel voor modeliefhebbers, die geïnteresseerd zijn in authentieke artikelen. Bij justlounge.com kunt u 24/7 winkelen en uw bestelling wordt geleverd in alle GCC-landen. Ze zijn open van zaterdag tot donderdag van 9.00 – 19.00 uur. Het kantoor van JustLounge is gevestigd op 2810, Jumeirah Lake X3, JLT, Dubai, VAE.

  Producten en diensten van JustLounge
  Bij justlounge.com kunt u terecht voor dames- en herenmode. Artikelen voor personen, zoals tassen (rug-, koffer-, handtassen enz.), zonnebrillen (Aviator, Cat-Eye, ovaal, rechthoekig, rond enz.), horloges (fashion en luxe horloges), schoenen (laarzen, sandalen, gympen, hakken enz.) en accessoires (riemen, sjaals, parfums, sieraden enz.). Allemaal voor zowel dames als heren. Ze hebben modeontwerpen van a tot z in hun catalogus beschikbaar van de verschillende merken, zoals Adidas, Balmain, Cabotine, Daniela Vanni en Ferrari.

  Garantie, betaling & klachten bij JustLounge
  De verzending in GCC- landen bij JustLounge is gratis. Producten kunnen binnen 30 dagen na de aankoop worden teruggestuurd. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, dient u uw verzoek binnen 30 dagen na de aankoop online in te dienen. Ontvangen producten dienen in hun originele staat te worden teruggestuurd met originele labels, stickers en verpakking. De terugbetaling heeft plaats via de oorspronkelijke betalingswijze. Voor klachten kunt u contact opnemen met het team van de klantenservice op 800 347 347 of per e-mail op customercare@justlounge.com.

  Complimenten, reviews, beoordelingen en tips voor JustLounge
  JustLounge zegt luxe modeartikelen te verkopen voor zowel de man als de vrouw. Heeft u eens producten gekocht bij justlounge.com? Wat vindt u van hun catalogus? Wat vindt u van hun luxe producten en merken? En van de prijzen? Hoe heeft u hun klantenservice ervaren? Hoe goed verloopt het proces van retour zending? Bent u daar tevreden over? Deel uw mooie en minder mooie ervaringen met ons onze site. Door het delen van uw ervaringen kunt u anderen helpen wat inzichten te krijgen over de producten en diensten, die justlounge.com aanbiedt om zo de juiste keus te maken.

  Wilt u meer weten over JustLounge? Ga dan naar de reviews van ErvaringenSite en lees mee over de ervaringen van eerdere klanten.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  JustLounge
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over JustLounge

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is JustLounge een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over JustLounge. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is JustLounge actief?

  JustLounge is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JustLounge gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.