ErvaringenSite

  Ervaringen Juwelo

  Op zoek naar juwelen met prachtige edelstenen? Kijk eens op Juwelo! Je vindt er een zeer groot aanbod van verschillende sieraden. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Juwelo lees je hier op ErvaringenSite!

  Over Juwelo

  Juwelo is van origine ene Duitse edelstenen juwelier die in 2014 uitbreidde met een Nederlandse webshop. Het is een online juwelier waar je meer dan 6000 sieraden vindt waarvan 550 met echte edelstenen inclusief certificaat. Juwelo wil dat iedereen de fonkelende wereld van edelstenen en sieraden kan ontdekken, daarom zijn hun juwelen steeds sterk geprijsd. Juwelo kan haar sieraden aan scherpe prijzen verkopen omdat ze zelf de edelstenen inkoop, de sieraden ontwerpt, produceert en dan direct aan de klant verkoopt. Er is dus geen tussenpartij betrokken, dat zorgt ervoor dat je als klant mooie sieraden voor goede prijzen kan kopen en dat er geen gedoe is met lange wachttijden of problemen bij een producent. De edelstenen die gebruikt worden in de juwelen van Juwelo worden gedolven in ethische mijnen, dit zijn mijnen waar gewerkt wordt volgens de ICA-richtlijnen. Juwelo verkoop enkel sieraden met natuurlijke edelstenen en echtheidscertificaat.


  Diamanten van Juwelo!

  Diensten van Juwelo

  Bij Juwelo kan je terecht voor prachtige juwelen met echte edelstenen. De stenen worden ethisch gedolven, dit kan je ook zelf nagaan met het echtheidscertificaat die bij je juweel zit. Juwelo heeft zelf een juwelenfabriek in Thailand waar dagelijks meer dan 500 medewerkers aan de slag gaan om kwaliteitsvolle producten af te leveren. Bij je eerste bestelling ontvang je zelfs een welkomstgeschenk; een ringmaat meter, een poetsdoekje voor je sieraden en een edelstenenbok ter waarde van 14.95 euro! Je kan er terecht voor ringen, oorbellen en andere sieraden.

  Klachten of vragen voor Juwelo

  Heb je vragen of een klacht over Juwelo? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, fax, per post en de telefoon (van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 17 uur).

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Juwelo? Heb je een prachtig juweel voor jezelf gekocht of kocht je iemand een leuk cadeautje? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Juwelo. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Juwelo? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Juwelo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Verschillende juweeltjes !!

  De service is uitstekend..!! Je krijgt waar voor je geld. Bij een eventueel probleem, volstaat een telefoontje of mail. Super vriendelijke mensen. Juwelo,is een echte aanrader!!!

  Door: Rita Willems14-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Juwelo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Juwelo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Juwelo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Juwelo actief?

  Juwelo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Juwelo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.