Kamera-Express

Alle reviews

Kamera-Express

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Kamera-Express

Tegenwoordig is bijna iedereen aan het fotograferen, filmen en vloggen. We kunnen het niet meer laten om beelden te maken. Kamera Express biedt alles aan waarmee u kunt fotograferen, filmen en vloggen. Van camera's tot apparatuur, Kamera Express heeft het (bijna) allemaal. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Kamera-Express vinden of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Kamera Express
Kamera Express werd officieel als onderneming ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in 1995. De Oprichter Peter Merceij werkte daarvoor al meer dan twintig jaar in verschillende fotowinkels. Een kleine garagebox in het Nederlandse Capelle aan den Ijssel werd omgetoverd tot winkel. In 1999 verwelkomt Kamera Express haar eerste werknemer EN is de lancering van hun website officieel een feit. Het assortiment blijft groeien en de website wordt in 2003 uitgebreid tot een echte functionele webshop. In 2011 zette het bedrijf de eerste internationale stap door in Antwerpen de eerste Belgische winkel te openen. Inmiddels heeft het bedrijf 21 fysieke winkels in vier landen. 

Producten en diensten van Kamera Express
Bij Kamera Express kunt u dus alles vinden voor "beeldmakers". Er zijn verschillende categorieën op de website waar u terecht kunt: foto, video, objectieven, studio & licht, accessoires, beeld & geluid en computer. Naast deze categorieën waar u gloednieuwe spullen kunt kopen kunt u ook terecht bij de tweedehands sectie op de website, hier betaalt u dus minder maar heeft u alsnog een kwaliteits garantie. Ook kunt u bij Kamera Express huren, dit is sinds kort overgegaan op hun dochteronderneming Budget Cam. 

Naast de verkoop van spullen heeft Kamera-Express ook diverse diensten. Zo hebben zij bijvoorbeeld een fotoservice waar u pasfoto's kunt maken en uw eigen beelden kunt afdrukken of digitaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze service. Ook heeft Kamera Express hun eigen Kamera Express Academy. Met deze academy kunt u binnen no-time de fijne kneepjes van het vak leren met een van de cursussen voor foto en video. En heeft u nou geen studio maar wel een opdracht? Dan kunt u ook een volledig ingerichte studioruimte boeken in een van de winkels. Dit zijn slechts een paar van de diensten die Kamera Express aanbiedt. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Kamera Express
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Kamera Express? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Kamera Express op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Kamera Express vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Kamera Express of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Nederlandse bedrijf Kamera Express nu achter.