Karo-art VOF

Alle reviews

Karo-art VOF

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
ActievandeDag.nl
1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

Bitdefender merklogo voor beoordelingen van Electronica
Bitdefender
1 reviews

Let op! En lees eerst wat anderen over dit bedrijf zeggen.Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om da...

Laudius merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Laudius
1 reviews

Weet jij wat anderen over dit bedrijf zeggen? Ontdek het op onze site. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen v...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten
ProbeerNu.nl
11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Karo-art VOF

Een wanddecoratie geeft uw huis of bedrijf absoluut een ander look en gevoel. Het kan een beroemde hedendaagse schilderij zijn, maar misschien ook een Nederlandse schilderij van de 19e eeuw! Waar bent u naar op zoek? Er is keuzes zat en kan daardoor moeilijk zijn een gewenst schilderwerk te vinden. Daarom biedt ErvaringenSite u reviews aan, waarin u meer over decoratieve kunstwinkels zoals Karo-art VOF kunt lezen. Uw zoektocht hoeft dus niet verder. In het onderstaande komt u meer te weten over de decoratiewinkel Karo-art VOF.

Over Karo-art VOF
Het bedrijf Karo-art VOF is een webshop waar u terecht bent voor kunstwerken, die u overal en simpel kunt bevestigen. Karo-art VOF doet dit haast langer dan vijf jaar en is gevestigd in Haarlem (Nederland). De zaak is ontstaan uit een overtuiging dat u iets goeds moet ontvangen als u vanuit een afstand koopt. Ze geloven erin dat als iets niet goed is u uw geld terug behoort te krijgen en willen het graag goed doen en als online winkel uw vertrouwen winnen. Karo-art VOF maakt het liefst producten voor u op maat.

Producten en diensten van Karo-art VOF
Bij Karo-art VOF bent u terecht voor al uw kunstwerken voor binnen uw huishouding . Bij dit bedrijf bent u terecht voor schilderijen op canvas, linnen schilderwerk die hand-craft is, gesigneerde canvas schilderijen voor de kinderkamer, maar nu ook schitterende fotobehang en deurdecoratie die allemaal heel snel aan te brengen zijn. Verder bent u ook bij Karo-art VOF terecht voor bestellingen met uw eigen idee of thema en uw materiaalkeuze zoals schilderijen met: metaal en 3D metaal, kurk, handmatig, Acrylglas en normale glas, fotobehang en vouwschermen.

Karo-art VOF biedt haar klanten de volgende mogelijkheden: ten eerste bent u van harte welkom in het bedrijf welke gevestigd is aan de Cederstraat 10, maar u mag ook uw bestelling op de webshop van het bedrijf plaatsen en uw levering afwachten. Ten tweede geeft Karo-art VOF een 30 dagen bedenktijd voor zekerheid op uw bestelling. Ten aankoop van 1 van de producten van dit bedrijf steunt u ook de KWF-kankerbestrijding. Verder krijgt u bij beschadiging van uw product een geheel nieuw product en retourneren is geheel gratis. Bij ontevredenheid kunt u gerust de klantenservice contacten. Tenslotte bestaat de mogelijk voor het achteraf betalen voor uw producten er ook.

Complimenten, klachten en tips voor Karo-art VOF
Klanttevredenheid stelt Karo-art VOF zeer op prijs, omdat het belangrijk is dat men krijgt wat men besteld heeft. Maar als u vragen over het bedrijf en haar producten heeft, neem dan contact op met de klantenservice op het telefoonnummer: +31 23 737 07 50 of stuurt u een mail naar klantenservice@karo-art.nl van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 tot 22.00 uur en op de zaterdag en zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Betalen kan allemaal met PayPal, Bancontact, Bank transfer, Maestro, Visa, Giropas en Mastercard. Achteraf betalen is ook mogelijk. Bekijk de website van Karo-art VOF voor verdere informatie. Tenslotte is Karo-art VOF aangesloten bij het Webwinkelkeur keurmerk om te voldoet aan de rechten van de klanten en de plichten van het bedrijf.

Heeft u eerder een schilderij of werkstuk van Karo-art VOF gekocht? Was u tevreden of had u juist klachten? Heeft u de ervaring dat dat u echt ontvangt wat u heeft besteld? Of dat er voldoende rekening is gehouden met uw wensen? Deel gauw uw ervaring met Karo-art VOF op de website van ErvaringenSite in een review, waar u ons en andere klanten alles over uw beleving kunt vertellen. Dit kan informatie zijn waar nieuwe klanten naar op zoek zijn.

Wenst u nog meer te weten over Karo-art VOF? Neem ook een kijkje hier op onze website ErvaringenSite.