ErvaringenSite

  Ervaringen Karo-art VOF

  Een wanddecoratie geeft uw huis of bedrijf absoluut een ander look en gevoel. Het kan een beroemde hedendaagse schilderij zijn, maar misschien ook een Nederlandse schilderij van de 19e eeuw! Waar bent u naar op zoek? Er is keuzes zat en kan daardoor moeilijk zijn een gewenst schilderwerk te vinden. Daarom biedt ErvaringenSite u reviews aan, waarin u meer over decoratieve kunstwinkels zoals Karo-art VOF kunt lezen. Uw zoektocht hoeft dus niet verder. In het onderstaande komt u meer te weten over de decoratiewinkel Karo-art VOF.

  Over Karo-art VOF
  Het bedrijf Karo-art VOF is een webshop waar u terecht bent voor kunstwerken, die u overal en simpel kunt bevestigen. Karo-art VOF doet dit haast langer dan vijf jaar en is gevestigd in Haarlem (Nederland). De zaak is ontstaan uit een overtuiging dat u iets goeds moet ontvangen als u vanuit een afstand koopt. Ze geloven erin dat als iets niet goed is u uw geld terug behoort te krijgen en willen het graag goed doen en als online winkel uw vertrouwen winnen. Karo-art VOF maakt het liefst producten voor u op maat.

  Producten en diensten van Karo-art VOF
  Bij Karo-art VOF bent u terecht voor al uw kunstwerken voor binnen uw huishouding . Bij dit bedrijf bent u terecht voor schilderijen op canvas, linnen schilderwerk die hand-craft is, gesigneerde canvas schilderijen voor de kinderkamer, maar nu ook schitterende fotobehang en deurdecoratie die allemaal heel snel aan te brengen zijn. Verder bent u ook bij Karo-art VOF terecht voor bestellingen met uw eigen idee of thema en uw materiaalkeuze zoals schilderijen met: metaal en 3D metaal, kurk, handmatig, Acrylglas en normale glas, fotobehang en vouwschermen.

  Karo-art VOF biedt haar klanten de volgende mogelijkheden: ten eerste bent u van harte welkom in het bedrijf welke gevestigd is aan de Cederstraat 10, maar u mag ook uw bestelling op de webshop van het bedrijf plaatsen en uw levering afwachten. Ten tweede geeft Karo-art VOF een 30 dagen bedenktijd voor zekerheid op uw bestelling. Ten aankoop van 1 van de producten van dit bedrijf steunt u ook de KWF-kankerbestrijding. Verder krijgt u bij beschadiging van uw product een geheel nieuw product en retourneren is geheel gratis. Bij ontevredenheid kunt u gerust de klantenservice contacten. Tenslotte bestaat de mogelijk voor het achteraf betalen voor uw producten er ook.

  Complimenten, klachten en tips voor Karo-art VOF
  Klanttevredenheid stelt Karo-art VOF zeer op prijs, omdat het belangrijk is dat men krijgt wat men besteld heeft. Maar als u vragen over het bedrijf en haar producten heeft, neem dan contact op met de klantenservice op het telefoonnummer: +31 23 737 07 50 of stuurt u een mail naar klantenservice@karo-art.nl van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 tot 22.00 uur en op de zaterdag en zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Betalen kan allemaal met PayPal, Bancontact, Bank transfer, Maestro, Visa, Giropas en Mastercard. Achteraf betalen is ook mogelijk. Bekijk de website van Karo-art VOF voor verdere informatie. Tenslotte is Karo-art VOF aangesloten bij het Webwinkelkeur keurmerk om te voldoet aan de rechten van de klanten en de plichten van het bedrijf.

  Heeft u eerder een schilderij of werkstuk van Karo-art VOF gekocht? Was u tevreden of had u juist klachten? Heeft u de ervaring dat dat u echt ontvangt wat u heeft besteld? Of dat er voldoende rekening is gehouden met uw wensen? Deel gauw uw ervaring met Karo-art VOF op de website van ErvaringenSite in een review, waar u ons en andere klanten alles over uw beleving kunt vertellen. Dit kan informatie zijn waar nieuwe klanten naar op zoek zijn.

  Wenst u nog meer te weten over Karo-art VOF? Neem ook een kijkje hier op onze website ErvaringenSite.

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  Karo-art VOF
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Karo-art VOF

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Karo-art VOF een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Karo-art VOF. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Karo-art VOF actief?

  Karo-art VOF is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Karo-art VOF gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.