ErvaringenSite

  Ervaringen Kenny Flowers

  Aloha! Ben jij dol op online fasion shoppen? En hou jij wel van kleur en tropische prints? Misschien is het luxe kleding- en lifestyle merk Kenny Flowers dan wel iets voor jou. Dit kledingmerk is geïnspireerd door de Hawaiiaanse "way-of-life". Maar wat is de kwaliteit van de kleding van Kenny Flowers? Wat kun je van de klantenservice van het bedrijf verwachten? En heb je je fashion items snel in huis of moet je wat langer wachten op je bestelling? Op ErvaringenSite krijg je antwoord op deze vragen, zodat jij gemakkelijker kunt beslissen of jij op de webshop van Kenny Flowers wilt shoppen of niet. Op deze pagina hebben wij namelijk reviews en beoordelingen over het bedrijf geschreven door voorgaande klanten verzameld, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Daarnaast vind je op ErvaringenSite reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over Kenny Flowers

  Dit bedrijf is opgericht in 2015 door Kenny Haisfield. Hij is toen begonnen met het maken van Hawaiiaanse t-shirts voor zijn vrienden. Het bedrijf is toen erg gegroeid en een aantal jaar later breidde Kenny's vriendin, Christina, het merk uit met strand- en zwemkleding voor vrouwen. De kleding is ontworpen om mensen extra gelukkig te laten voelen en dat speciale vakantiegevoel te laten ervaren.

  De producten van Kenny Flowers worden gemaakt in boetiekfabrieken in Bali en Colombia. Het team van Kenny Flowers werkt nauw samen met deze fabrieken om elk fashion item perfect te maken. Bovendien is het bedrijf een samenwerking aangegaan met CEO4Teens, een onderwijsstichting die door Kenny zelf is opgericht. Door deze stichting heeft het bedrijf sinds 2015 meer dan 150 studenten naar Bali gestuurd. Bovendien heeft Kenny Flowers met deze samenwerking General Educational Development Tests (GED's) gesponsord voor ruim 100 kansarme Amerikanen.

  buying my dream wardrobe//online shop w me (Part 1)

  De producten en diensten van Kenny Flowers

  Het assortiment van Kenny Flowers is op de webshop onderverdeeld in de categorieën new, golf, men en women. In de categorieën men en women zul je producten tegenkomen als t-shirts, zwemkleding, resort wear en accessoires, waaronder zonnebrillen en hoeden. Tevens vind je op de website ook matchende kleding en zwemkleding voor koppels. In de categorie golf vind je stijlvolle golfkleding met tropische printjes voor zowel mannen als vrouwen. Zo vind je er o.a. (matchende) golf t-shirts en golf polo's.

  Wil jij op de hoogte blijven van updates van het bedrijf? Dan kun je je op de website inschrijven voor de mailinglijst en/of het bedrijf volgen op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar support@kennyflowers.com.

  Retourneren Kenny Flowers

  Wil jij jouw item van Kenny Flowers toch graag retourneren? Dan kun je dit binnen 45 dagen na verzending van het product regelen door je bestelling aan te geven voor retournering op https://returns.kennyflowers.com/#/. Vervolgens kun je zelf een standaard verzendlabel maken, het pakketje versturen en de tracking informatie naar support@kennyflowers.com sturen. Houd er rekening mee dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Kenny Flowers

  Heb jij wel eens een tropisch shirt bij Kenny Flowers besteld? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met Kenny Flowers. Wat vind jij van de kwaliteit van de fashion items? Hoe comfortabel zit jouw bestelde kledingstuk van Kenny Flowers en hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat een review achter op deze pagina en help anderen.

  Kenny Flowers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kenny Flowers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kenny Flowers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kenny Flowers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kenny Flowers actief?

  Kenny Flowers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kenny Flowers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.