ErvaringenSite

  Ervaringen KHL Inkt

  Ben je nog op zoek naar inkt voor je printer of wil je een nieuwe printer aanschaffen? Kijk eens op KHL Inkt, je vindt er een groot assortiment printerbenodigdheden. Wat klanten vinden van KHL Inkt lees je hier op ErvaringenSite.

  Heb je zelf ervaring met KHL Inkt? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het nemen van een beslissing.

  Over KHL inkt

  KHL Inkt is een online winkel waar je inkt kan kopen voor heel wat printers maar KHL Inkt heeft ook een fysieke winkel. De fysieke winkel bevindt zich in Hasselt, ze hebben er de meest courante merken op voorraad. De winkel is alle dagen open van 9 uur tot 19 uur behalve op maandag en zondag, dan zijn ze gesloten. De prijzen online zijn dezelfde als in de winkel. Ook de kortingscodes kan je in de winkel gebruiken. Als je dus liever in een fysieke winkel shopt en ter plaatse advies wil vragen kan je dat gemakkelijk in de winkel in Hasselt doen. KHL Inkt heeft grote inktmerken in haar assortiment maar ook een eigen huismerk. Je kan er tot wel 80% besparen op je printkosten. KHL Inkt is onderdeel van Activity Invest BVBA.


  Hervul cartridges van KHL Inkt!

  Diensten van KHL Inkt

  Bij KHL Inkt kan je terecht voor alle soorten inkt van verschillende merken. KHL Inkt heeft ook een huismerk ter beschikking waar je nog eens extra korting op krijgt. Ze hebben cartridges en toners voor alle merken. Tot hun assortiment behoren cartridges van het merk Brother, Canon, Epson en HP. Toners hebben ze voor de merken Brother, HP, Samsung en Canon. KHL Inkt biedt niet alleen inkt maar ook printers aan zoals Lexmark printers, prinsters van Samsung, Brother, Epson, Canon en HP.

  Klachten of vragen voor KHL Inkt

  Heb je vragen of een klacht over KHL Inkt? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail, per post, via de telefoon of je kan langsgaan in de winkel. Je kan ook altijd het online contactformulier invullen, dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met KHL Inkt? Heb je er snel de juiste inkt gevonden? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van KHL Inkt. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij KHL Inkt? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  KHL Inkt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KHL Inkt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is KHL Inkt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over KHL Inkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KHL Inkt actief?

  KHL Inkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KHL Inkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.