ErvaringenSite

  Ervaringen Kicksshop

  Sportkleding is een specifieke vorm van kleding die je niet zomaar in iedere kledingshop vindt. Kicksshop.nl heeft zich echter helemaal op deze vorm van kleding gefocussed. Maar wat zal de kwaliteit van hun sneakers en andere voetbalschoenen zijn? Zal die sportkleding nou echt wel zo lekker zitten? Zijn die onderbroeken echt prettig genoeg voor een zware training waarin je veel zweet? Zullen ze ook gewone kleding voor alledag hebben? Zal het lang duren voor je nieuwe kleding van een bepaald sportmerk bij je thuis wordt afgeleverd door de bezorgservice van Kicksshop.nl? En wat zal de klantenservice van Kicksshop.nl te zeggen hebben als je ze nodig hebt? Hierover kunnen echte klanten van Kicksshop.nl je wel meer vertellen. Lees daarom hun reviews om wat meer inzicht in Kicksshop.nl te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je een aardig beeld van Kicksshop.nl geven zodat je weet waar je bij deze winkel vol sportkleding aan toe bent.

  Over Kicksshop.nl

  Kicksshop.nl is een online winkel die sportkleding verkoopt. Maar ze willen niet alleen sportkleding verkopen. Ook lifestyle artikelen en zogenoemde guilty pleasures zijn in hun winkel verkrijgbaar. Zo hebben ze sneakers en kicks van vele bekende merken zoals Adidas, The North Face, O’Neil, Puma, Nike, Lacoste, Timberland, Vans en nog veel meer bekende namen. Je kunt ze dragen tijdens een sporttraining, maar ze zijn ook geschikt om gewoon zomaar op te lopen. Dit geldt minder voor hun voetbalschoenen. Die zijn immers alleen gemaakt voor gebruik op het voetbalveld. In hun categorie sportkleding vind je zowel voerbalkleding als tenniskleding. De voetbalkleding bestaat uit trainingspakken, scheenbeschermers, voetbalshirts, ballen en voetbalbroekjes. Bij tenniskleding vind je voornamelijk tennisshirts en tennisbroekjes van het met Björn Borg. Van dat merk hebben ze ook wat ondergoed in het assortiment. Naast deze sportartikelen zijn er nog lifestyle producten zoals polo’s, sokken, rugzakken, T-shirts, bodywarmers en nog veel meer. Et is dus voldoende keuze voor iedereen.


  De voetbalschoenentest van Adidas, één van de merken die Kicksschop verkoopt.

  Diensten van Kicksshop.nl

  De sportkleding en andere artikelen van Kicksshop.nl kunnen vrij makkelijk online worden besteld. Klik op het sportshort of ondergoed dat je wilt en stop het zo in je digitale winkelmandje. Zodra je de betaling afrond en de bestelling dus geplaatst is zal de bezorgservice van Kicksshop.nl aan het werk gaan om jouw bestelling naar je op te sturen. Zo hoef je niet zelf helemaal naar de winkel om het op te halen. Ook is er een Kicksshop.nl klantenservice die je kan helpen als er iets niet helemaal goed blijkt te zijn gegaan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Kicksshop.nl

  Heb jij al eens wat kleding besteld bij Kicksshop.nl? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze sportwinkel is. Hoe lakker zitten die sportshirts en polo’s nou echt? Was het inderdaad zo makkelijk om een stel sportsokken te bestellen via hun website? Hoe lang kun je de training volhouden op hun sneakers of voetbalschoenen? Duurde het lang voor je nieuwe ondergoed door de bezorgservice van Kicksshop.nl werd bezorgd? Schrijf je eigen Kicksshop.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze sportwinkel nou echt is.

  Kicksshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kicksshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kicksshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kicksshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kicksshop actief?

  Kicksshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kicksshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.